News

Komentari 12

Video: Jato dupina upalo nam je na momačku večer na jedrilici

Video: Jato dupina upalo nam je na momačku večer na jedrilici

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i bilo je predivno. Za neke od nas ovo putovanje i dalje nije završilo zato što smo i dalje pod dojmom, rekao nam je čitatelj koji je snimio dupine na Paklinskim otocima

Unajmili smo jedrilicu za momačku večer i krenuli na putovanje rutom Šolta-Hvar-Brač. U četvrtak smo isplovili iz Splita, rekao nam je čitatelj koji je snimio dupine na Paklinskim otocima kod Hvara.

POGLEDAJTE VIDEO: Tri dupina odvojila se od skupine i pridružila momačkoj večeri

Jato dupina svako je malo iskakalo blizu njih, u jednom trenutku ugasili su motor i muziku te su se tri dupina našla odmah ispod njih. Plivali su odmah kraj njih nekih pet minuta i kasnije im napravili predstavu sa svojim predivnim iskakanjem iz mora. 

'Utihnuli smo, htio sam ih snimiti i ispod vode'

- Bilo nas je 13 na jedrilici, svi smo bili tiho i gledali divni prizor ispred sebe. Ekipa me držala za noge kako bih se nagnuo, stavio GoPro u vodu i snimio sve što se događalo ispod - dodao je. 

Pogledajte video: Dupini kod Hvara

Jato dupina plivalo je skoro istom rutom kao oni, osim što su ih susreli kod Hvara, na njih su naišli i kod Brača. Cijelo vrijeme su plivali u daljini i uživali skačući iz vode.

Ideja ovog putovanja stigla je od mladoženje, skupio je odlučnu ekipu. Neki se nisu vidjeli godinama i ovo je bila izvrsna prilika da se svi opet okupe i nadoknade izgubljeno vrijeme. 

- Vrijeme nas je stvarno poslužilo i bilo je predivno. Za neke od nas ovo putovanje i dalje nije završilo zato što smo i dalje pod dojmom. Treba nam još malo vremena da se vratimo u normalu - nadodao je. 

Ovo je iskustvo koje sigurno neće zaboraviti!