Obavijesti

News

Komentari 10

VIDEO Megaljuljačka u Mostaru

VIDEO Megaljuljačka u Mostaru
6

Nova atrakcija avanturističkog parka Fortica, koji iz dana u dan okuplja sve više domaćih i stranih turista. Odnedavno u Mostaru ima u ponudi ljuljačku na visini 15 metara iznad zemlje i 10 metara dužine

VIDEO

Osjećam se uzbuđeno. Bilo je savršeno i osjećala sam se kao orao koji leti nebom, jako sam zadovoljna i preporučujem svima da probaju, rekla je Janka iz Slovačke za Klix.ba.

Najveća ljuljačka u BiH postavljena iznad Mostara okuplja domaće i strane turiste
6

Njeni prijatelji također nisu krili oduševljenje danom na Fortici i sadržajima u kojima su uživali pa su tako za društvene mreže i svoje prijatelje fotografirali i snimali ljuljačku, kao i vožnju zip-lineom, staklenu šetnicu, ali i postavljenu državnu zastavu BiH, koja je najveća u zemlji, te su na kraju uživali u prirodi i druženju uz pogled na Mostar.

Pogledajte video: Ljuljačka iznad Mostara

Pokretanje videa...

Ljuljačka VIDEO

Fotografije pogleda na najveći grad na Neretvi sa staklene šetnice na društvenim mrežama je već podijelila i Melani iz Norveške, koja je u Mostaru na godišnjem odmoru i uživala je u ljepotama Fortice tokom prvih dana boravka, ali danas se vratila s prijateljicom kako bi se zaljuljala u ljuljački iznad ovog grada.  

 - U Mostaru mi je sve lijepo. Ovdje je prekrasno i sadržaji su zanimljivi, a ljudi veoma ljubazni tako da apsolutno uživam - rekla je  Melani.

Zadovoljstvo posjetama gostiju i reakcijama na postojeće sadržaje nije skrivao ni predsjednik Brdsko-biciklističkog udruženja MTBA iz Mostara Đani Rahimić, koji je inicijator ove priče.

 - Fortica je jedan avanturistički park, a naša inicijativa je da se ovaj prostor uredi u jedan rekreativni sportski park, gdje će prije svega građani Mostara da se bave rekreacijom i sportom. Isto tako i posjetioci našeg grada mogu naći nešto za zabavu i upotpuniti svoje vrijeme te se na zabavan način upoznati s okolicom našeg grada - rekao je Rahimić za Klix.ba.

JoomBoos posjetio najluđi zabavni park u Hrvatskoj!
JoomBoos posjetio najluđi zabavni park u Hrvatskoj!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa