News

Komentari 57

VIDEO Na Pujankama izgorjelo desetak vozila, garaža radi na crno i nema osnovne uvjete?!

VIDEO Na Pujankama izgorjelo desetak vozila, garaža radi na crno i nema osnovne uvjete?!

Neslužbeno doznajemo radi se o garaži 'na crno' koja nije imala sve propisane uvjete za rad. Naime, radi se o gradskom prostoru koji navodno koriste stanari i za parking naplaćuju 100 kuna

Gledali smo televiziju i odjedanput čuli eksploziju, a vani vatrena kugla. Zahvatilo je bor, unutrašnjost garaže... Svakih 10 -15 sekundi grunula je nova eksplozija. Prvo smo mislili da su gume, rekao je očevidac za 24sata o vatrenoj stihiji u garaži na splitskim Pujankama u četvrtak prije ponoći.

POGLEDAJTE UŽIVO: Jutro nakon požara na Pujankama u Splitu

Pogledajte video: Planulo je na Pujankama

Kako su ispričali očevici, prvo je odjeknula snažna eksplozija, koju je pratilo više manjih detonacija, a potom se vatra proširila. Na teren su sinoć izašle sve žurne službe, a kako su nam potvrdili iz policije ozlijeđenih ljudi na svu sreću nije bilo.

Pogledajte video: Požar u garaži

Prema prvim i neslužbenim informacijama u potpunosti je izgorjelo šest motocikala i tri osobna vozila. 

Split: U garaži na Pujankama izgorjelo nekoliko motocikala i automobila

Garaža na crno?

- Prvo je izbio požar, a tijekom dana će biti očevid gdje ćemo utvrditi uzrok požara i broj vozila koji su izgorjeli ili nagorjeli - rekli su nam iz PU splitske i dodali da nema ozlijeđenih.

Kako neslužbeno doznajemo, garaža u kojoj je izbio požar, zapravo nije prava garaža. Radi se o gradskom prostoru koji koriste stanari i koji sami naplaćuju parking, to je, kako smo doznali, 100 kuna mjesečno. Garaža bi trebala imati vatrodojavni sustav, videonadzor i minimalne zakonom propisane uvjete za smještaj vozila. Ova navodno nema ništa od toga.

Naime, zanimljivo je da je prošli mjesec na tom istom mjestu bila provala otkrivaju nam stanari zgrade u blizni.

Najčitaniji članci