News

Komentari 9

VIDEO Nova snimka potresa u Turskoj: U samo par sekundi urušilo se nekoliko zgrada

VIDEO Nova snimka potresa u Turskoj: U samo par sekundi urušilo se nekoliko zgrada

Čovjek koji je zabilježio trenutak potresa vozio se kroz grad kad je započelo podrhtavanje. Vide se prolaznici koji počinju bježati, a u samo nekoliko sekundi više stambenih zgrada potpuno se urušava

Društvenim mrežama širi se nova snimka trenutka potresa u Turskoj. Snimka je zabilježena na kameri u automobilu, a Sky News je potvrdio autentičnost i navode kako je snimka nastala u gradu Elbistanu, u pokrajini Kahranmanmaramas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čovjek koji je zabilježio trenutak potresa vozio se kroz grad kad je započelo podrhtavanje. Vide se prolaznici koji počinju bježati, a u samo nekoliko sekundi više stambenih zgrada potpuno se urušava.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Razorni potresi koji su pogodili Tursku i Siriju odnijeli su više od 5200 života. Užasni prizori razaranja stižu iz potresom pogođenih regija, ljudi pokušavaju rukama ukloniti zapreke i doći do svojih bližnjih u ruševinama. Tlo se trese svakih nekoliko minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reuters je objavio snimku dronom koja pokazuje razmjere potresa u gradu Bisnia u Siriji. Spasioci danonoćno uklanjaju ruševine i izvlače ljude zarobljene pod zgradama i kućama.

Spasiocima posao na terenu otežavaju i teški vremenski uvjeti. Temperatura je oko nule. Kako vrijeme prolazi, tako se smanjuju šanse za spas onih koji su ostali pod ruševinama. Bez vode ljudi, kažu stručnjaci, mogu između tri i sedam dana. 

Najčitaniji članci