Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO Brojni Zagrepčani se okupili na Bundeku na Ekotlonu

VIDEO  Brojni Zagrepčani se okupili na Bundeku na Ekotlonu
7

Dan proveden s najmilijima definicija je savršenog dana, a kad ubrojimo u to i sportske aktivnosti i nagrade, složit ćete se kako nema boljeg načina da provedete sunčanu subotu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
POGLEDAJTE VIDEO
12.30

- Predivna je organizacija, ovo je zaista hvalevrijedan projekt. Spoj sporta i ekologije. 
Fascinirana sam i koncertom cijelim. I ono što bih imala za poručiti da svaka osoba koja brine o zdravlju brine i o prirodi, jedno drugo je povezano. Ovo ovdje objedinilo je sve što treba čovjek znati. Važan temelj za svakog čovjeka je briga o sebi, briga o drugima i briga o prirodi - rekla je Ivana Brkljačić.

12.20

- Fenomenalna je stvar i ideja ovog događaja, cijeli ovaj način i cijela ta priča i ovoliki broj ljudi koji je došao. Nisam se nadao da bi mogli biti sastavni dio priče i stvarno mi je drago zbog toga. Sljedeće godine potrudit ću se doći s cijelom ekipom. Za donaciju od 24sata imam samo veliko hvala, pun sam emocija i puno mi ovo znači. Sad možemo u miru otići. Trudimo se i nastavit ćemo se truditi potaknuti i druge klubove i da ova priča više naraste - rekao je Kristijan Škravan, osnivač Taekwondo klub osoba s invaliditetom Kukkiwon Zagreb.

POGLEDAJT VIDEO

Uživo s Bundeka

 

Velik broj građan od jutra se okuplja na Bundeku.

24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
Komentari 0