News

Komentari 221

VIDEO Pogledajte kako je ljutiti Plenković napustio konferenciju

VIDEO Pogledajte kako je ljutiti Plenković napustio konferenciju

Ovo da si vi umišljate da meni možete nastupati profesorski, to vi sebi objesite o čavao pa gledajte u to, rekao je Plenković i ubrzo napustio konferenciju nakon sastanka koalicije

Uopće nisam fiksiran na medije. Da jesam, ne bismo pobjeđivali sa 15 županija, 75 posto županija, 45 posto gradova općina, nakon onakvog mandata lani, najuvjerljive pobjede HDZ-a,  rekao je Andrej Plenković na pitanje reportera N1 Hrvoja Krešića zašto je fiksiran medijima. Krešić mu je potom rekao da, ako želi toliko uređivati medije, da se javi na natječaj koji je zasad otvoren samo za studente, ali da može brzo napredovati u piramidi.

Pogledajte video

Tu je uslijedio Plenkovićev odgovor.

- Gospodine Krešić, idete u duboke ofsajde, malo ste svi skupa postali prebahati. Ovo da si vi umišljate da meni možete nastupati profesorski, to vi sebi objesite o čavao pa gledajte u to - rekao je Plenković, prenosi N1.

- Ono što vi ovdje radite je sitni bezobrazluk koji ste si danas dopustili, ali više nemojte - rekao je Plenković i napustio konferenciju iako još nisu bila gotova sva pitanja.

Najčitaniji članci