News

Komentari 143

Nova šokantna snimka: Nakon napada ispred kafića, muškarac je pretukao još jednu ženu

Nova šokantna snimka: Nakon napada ispred kafića, muškarac je pretukao još jednu ženu

Nakon što je brutalno premlatio ženu ispred kafića, mlađi muškarac nasrnuo je na još jednu ženu i teško je ozlijedio, javlja policija. U oba slučaja snimile su ga nadzorne kamere. Napadač je u bijegu

Splitska policija intenzivno traga za napadačem koji je rano jutros brutalno napao dvije žene u Splitu.

Nakon što je bocom nasrnuo na Nevenku Margetu (52) ispred kafića na Firulama i potom je divljački premlatio, napadač je pobjegao.

OPREZ! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Policija je izvijestila da su oko 7.45 sati dobili dojavu da je u ulici A.B. Šimića muškarac fizički napao ženu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega je pobjegao. I taj napad, kao i prvi, snimile su nadzorne kamere.

U ovom napadu je žena zadobila tešku ozljedu noge, javlja policija.

- Sumnjamo kako je fizičke napade izvršila ista muška osoba - navode.

Mlađeg muškarca snimile su nadzorne kamere i tijekom prvog napada ispred kafića. Tu su veću tragediju vjerojatno spriječile turistkinje koje su se umiješale.

OPREZ! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Damir Margeta, suprug ozlijeđene žene, rekao je kako  je napadač ženu udarao samo po glavi. On je nakon napada i objavio da nudi nagradu za informaciju o napadaču.

Rekao nam je kako se žena sada osjeća nešto bolje, imala je potres mozga te je boli glava.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da se radi o A.N. (28) iz Gline. Navodno su ga locirali kako kroz šikaru bježi u pravcu Srinjina. Policiji je poznat od prije.

Najčitaniji članci