Obavijesti

News

Komentari 179

VIDEO Policija uz škripu guma privela djevojku u gaćicama. Susjedi tvrde: Imala je nož!

VIDEO Policija uz škripu guma privela djevojku u gaćicama. Susjedi tvrde: Imala je nož!
12

Tukli su se na parkingu, ona je trčala s nožem u ruci. Policajci su se dobro rastrčali da ih ulove, a ovdje često borave i djeca, tako da je sve ovo ružno za vidjeti, priča nam svjedokinja o drami na Srednjacima

Puno susjeda je vidjelo da djevojka ima nož, valjda je policija zato i došla tako brzo. Bila je dernjava, ali tek kad smo čuli škripanje policijskih guma, shvatili smo što se događa. Bilo ih je kao u filmu. Grozno je to, tu je park, tu su djeca, priča nam svjedokinja o drami na Srednjacima u četvrtak oko 13 sati.  

POGLEDAJTE VIDEO: Priveli djevojku u donjem rublju

Pokretanje videa ...

Policija nam potvrdila incident

Kako se vidi na snimci, policija privodi djevojku u donjem rublju. Susjedi nam kažu kako se djevojka i mladić često svađaju i tuku. Dodali su i kako su vidjeli da je djevojka imala nož u ruci.

Zagrebačka policija nam je potvrdila da su imali intervenciju, ali nisu htjeli iznositi detalje i potvrditi ovaj dio o nožu.

Rekli su kako se radi o prekršajnom postupku, vjerojatno iz domene obiteljskog nasilja.

'Svakog su u zasebni auto smjestili'

Svjedokinja nam je rekla kako se djevojka derala: 'Imam pravo biti pijana!'.

Dodala je kako su pri brzom dolasku policije mladić i djevojka počeli bježati od njih.

Ipak, ubrzo su ih ulovili, te svakog smjestili u zasebni automobil. 

'Policajci ih ganjali po parku'

- Situacija je baš bila ozbiljna. Policajci su njih vrlo brzo uhvatili, ali ta opsada je trajala dosta dugo. Bilo je baš ružno za gledati, ljudi su bili u šoku. Jadni policajci, baš su se rastrčali za njima po parku - dodaje.

Ovi teški prizori, kako nam govori naša sugovornica, nisu novost u njihovu kvartu.

- Najčešće to bude oko 9-10 ujutro ili oko 1 u noći. Izađu van na parking, mlate se, vrište, ona njega cijelog izgrebe po licu, on nju mlati, prestrašno. Znaju i razbijati flaše. Meni je žao tih policajaca dok im mi moramo usred noći otvarati vrata zgrade dok dođu na intervenciju - ogorčeno nam govori, objašnjavajući kako oni više ni ne zovu policiju toliko često kao prije.