Obavijesti

News

Komentari 69

Video: Prišao joj je s leđa i ubo špricom u kojoj je bila sperma

Video: Prišao joj je s leđa i  ubo špricom u kojoj je bila sperma
1

Gnjusan napad snimljen je video kamerom u trgovini, a na snimci se vidi kako je žena poskočila nakon uboda i počela se okretati oko sebe i gledati u pod u pokušaju da shvati što se dogodilo

VIDEO

Muškarac u Churchtonu u Marylandu optužen je da je u supermarketu probo ženu špricom, a kasnijom analizom utvrđeno je da se u šprici nalazila sperma.

Gnjusan napad snimljen je video kamerom u trgovini, te prikazuje Thomasa Byrona Stemena kako prati ženu koja vraća kolica i u trenutku kada ih je vratila, on ju je ubo. Na snimci se vidi da je žena poskočila nakon uboda i okrenula se i počela gledati oko sebe i po podu, u pokušaju da shvati što se dogodilo.

Sumnjivac je također počeo s njom gledati po podu, a nastavio je ići za njom dok je napuštala trgovinu i tako je i sam izašao.

Nakon što su ga uhitili, u šprici je pronađena sperma, a policija vjeruje da je isti muškarac počinio ista kaznena djela u tom gradu. Pokušao je u trgovini ubosti još dvije žene, ali je promašio, a sada se nalazi u pritvoru.

Policija je pozvala žene koje sumnjaju da su bile njegove žrtve da im se jave, a žena koju je uspio ubosti morala je otići na testove urina i krvi i narednih 30 dana mora uzimati određene lijekove.

Policija je pretražila napadačevu kuću i pronašla više šprica, kao i jednu u njegovom autu, koja je također bila puna sperme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.