News

Komentari 88

VIDEO Udario u njih pa zbrisao, rezali lim da spase dvije cure iz auta: 'Pa tu jure 100 na sat!'

VIDEO Udario u njih pa zbrisao, rezali lim da spase dvije cure iz auta: 'Pa tu jure 100 na sat!'

Bila sam u totalnom šoku, čulo se škripanje kočnica, 'bum', pa još jednom škripanje i 'bum'. Vlasnik prvog auta vjerojatno je iz kreveta vidio da je ostao bez pola auta, priča nam čitateljica o nesreći noćas u Zagrebu

U subotnjim noćnim satima na Ksaverskoj cesti u Zagrebu teška prometna nesreća. Potvrdili su to zagrebački vatrogasci.

- Noćašnja prometna nesreća na Ksaverskoj i spašavanje dviju osoba upotrebom hidrauličkih alata jedna je od dvije prometne nesreće na kojima smo noćas sudjelovali. Vjerujemo u brz i uspješan oporavak spašenih - javili su iz JVP Zagreb.

Pogledajte video: Nesreća na Gupčevoj zvijezdi

Kako smo neslužbeno doznali, iz automobila su spašavali dvije djevojke u koje se zabio vozač drugog automobila koji je, kako tvrdi svjedok nesreće s kojim smo pričali, ostavio automobil i pobjegao.

- Jedna cura živi u blizini gdje ih je vozač udario, bez ikakvog kočenja. Onda je krenuo u rikverc, zaobišao preko svog tog stakla i otišao dalje. Jedan dečko ga je krenuo ganjati, a vozač je malo dalje opet udario u auto te se više nije mogao kretati. Onda je pobjegao s mjesta nesreća, tj. lagano obavio poziv i odšetao. Ljudi se tu voze motorima, klinci se voze po 100 na sat. Jedamput na mjesec vidim ovdje da policija patrolira, ne znam kako da si pomognemo - priča nam svjedok nesreće.

Policija: Jedno od vozila je ukradeno

Policija je prema prvim informacijama dojavu o nesreći zaprimila noćas oko 1.50 sati, gdje su sudjelovala tri vozila, od kojih je jedno ukradeno.

- Raspolažemo saznanjima o osobi koju se dovodi u vezu s otuđenjem vozila te za njom intenzivno tragamo. Sve okolnosti s obzirom na specifičnosti, pa tako i o ozlijeđenima, još se utvrđuju - kratko su nam rekli iz PU zagrebačke.

'Da sam došla malo ranije, izbjegavala bih frontalni sudar'

Naša čitateljica noćas se oko 2 sata također zamalo našla u tragediji, a ostala je u šoku. Kaže kako je vozač vozio u suprotnom smjeru, gdje je pritom udario u jedan pa drugi parkirani automobil, ali i stup.

Suvozaču je, kako je vidjela, pružena liječnička pomoć.

Vlasnik ostao bez pola auta

- Tu sekundu sam ja stizala njima ususret. Da sam doslovno pola minute ranije prošla trebala bi ih izbjegavati da ne dođe do frontalnog sudara. Bila sam u totalnom šoku, čulo se škripanje kočnica, bum, pa još jednom škripanje i bum. U to doba stvarno nikoga nema na cesti, ali nakon ovog svi stanari su pohrlili van - priča nam čitateljica, dodajući da je vlasnik prvog udarenog auta vjerojatno iz kreveta mogao vidjeti što da je ostao bez pola auta.

Sve je bilo puno stakla

Kako smatra, čini joj se da se auto od silne brzine tek zaustavio 700-800 metara dalje.

- Otvorio mu se zračni jastuk na suvozačevom sjedalu. Čak auti nisu htjeli prolaziti da im se gume ne probuše koliko je bilo stakla po cesti. Sve u svemu sreća te pola minute da sam kasnije došla, mogla sam se i ja s njima izvrtiti. Sam Bog me spasio - naglašava uznemirena čitateljica.

- Vlasnik tog auta prošao je pored mene ususret policiji. Bio je sav izvan sebe. Tamo je inače velika ravnina, nema semafora i auti baš jure. Promili, brzina, nepažnja, vrag nikad ne spava - zaključuje čitateljica.

Najčitaniji članci