Obavijesti

News

Komentari 17

VIDEO Ukrajinska zastava vijori se uz rusku granicu: Neprijatelj je protjeran. Ovo im je poruka!

HARKIV: Neprijatelj je protjeran s područja. To je mjesto u 'sivoj zoni' blizu ruske granice i bojišnice, kazao je glasnogovornik ukrajinske granične službe nakon objave videa na kojem ukrajinske snage podižu svoju zastavu u selu Topoli. Tim činom podsjećamo okupatore da je ovo naša zemlja, kažu. Ukrajina tu nema stalnu vojnu prisutnost, ali prati aktivnosti Rusa, čije su napredovanje zaustavili.

Pokretanje videa...

Podizanje ukrajinske zastave blizu ruske granice 00:44

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna

Posjetili smo Asia Street Food Festival u Zagrebu gdje su demonstrirali kako se pravilno filetira tuna. Jeste li se ikada okušali u tome i radite li to na isti način?
VIDEO

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja

Pokretanje videa...

Baby Lasagna generalna proba 00:38

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Pokretanje videa...

Prolazak kroz crveno 00:21

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Pokretanje videa...

Doček dinamovaca nakon pobjede u Rijeci 03:24

VIDEO Kako je Dinamo okrenuo Rijeku i došao koračić do titule

RIJEKA - Dinamo je pred 8118 gledatelja na Rujevici svladao Rijeku preokretom 2-1 i tako pobjegao na četiri boda prednosti tri kola prije kraja prvenstva. Ništa nije upućivalo na takav scenarij nakon što je bivši dinamovac Marko Pjaca zabio iz penala u 49. minuti, ali je Bruno Petković krasnim slobodnjakom u 75. izjednačio, a džoker s klupe Arber Hoxha donio preokret golom dvije minute nakon ulaska u igru.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-2 (sažetak) 01:38

VIDEO Kavez se trese! Evo kako su Boysi slavili pobjedu Dinama

RIJEKA - Dinamo je pobijedio Rijeku na Rujevici u derbiju 33. kola i tako poveo s četiri boda prednosti tri kola do kraja prvenstva. Bruno Petković (75') i Arber Hoxha (89') zabili su za pobjedu u preokretu. Na utakmici je bilo 8118 gledatelja, a Bad Blue Boysi su zatresli kavez na gostujućoj tribini u proslavi pobjede.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 01:50

VIDEO Evo kako su Varaždinci opet šokirali Hajduk i slavili na Poljudu pred 12.000 navijača

SPLIT - Varaždin je pobijedio Hajduk 1-0 u nedjeljnoj utakmici 33. kola HNL-a i nanio mu već sedmi domaći poraz ove sezone. Jedini je gol u 67. minuti zabio Domagoj Drožđek. Tim porazom "bili" su zacementirali treće mjesto tri kola prije kraja prvenstva, a nisu im pomogli nastupi ni Josipa Brekala, Nikole Kalinića i Ivana Perišića. Skupilo se na tribinama oko 12.000 gledatelja.

Pokretanje videa...

Hajduk - Varaždin 0-1 (sažetak) 01:31

VIDEO Poslušajte kako je Poljud reagirao na novi poraz Hajduka. Ivan Perišić otišao u svlačionicu

SPLIT - Navijači Hajduka vratili su se na poljudske tribine u 33. kolu HNL-a u kojem su 'bili' ugostili Varaždin, koji je slavio 1-0 golom Domagoja Drožđeka u 67. minuti. Bio je to deseti poraz Hajduka u HNL-u ove sezone, a navijači splitskog kluba 'počastili' su igrače zvižducima nakon utakmice. Ivan Perišić odmah nakon utakmice zaputio se u svlačionicu.

Pokretanje videa...

Poljud nakon Hajduk - Varaždin 0-1 00:30

VIDEO Albanska predstavnica je mamila poglede u kombinaciji, a zapjevala i 'Rim Tim Tagi Dim'

MALMö - Albanska predstavnica, Besa, stigla je na tirkizni tepih u crnoj haljini s bijelim detaljima. Rekla je da je haljina posebno izrađena za nju u Milanu za Eurosong. 'Potrošila sam nju puno novca', rekla je te se nasmijala. Priznala je i da voli Baby Lasagnu i njegovu pjesmu te je zapjevala dio pjesme.

Pokretanje videa...

Predstavnica Albanije na Eurosongu 01:22

VIDEO Lasagna je privukao sve poglede u outfitu s tabletićem

MALMO - Naš predstavnik Baby Lasagna (28) u nedjelju je tirkiznim tepihom prošetao u novoj kreaciji Antonije Bucić. Ispod crvene jakne imao je čipkastu majicu, a na glavi rubac istog materijala. Rubac je, kako kaže, inspiriran istarskom tradicijom

Pokretanje videa...

Eurosong, Baby Lasagna 02:40