Obavijesti

News

Komentari 5

Zastrašujuća snimka: Potres na Tajvanu izazvao niz odrona, velika stijena srušila se u more

Zastrašujuća snimka: Potres na Tajvanu izazvao niz odrona, velika stijena srušila se u  more

Najsnažniji potres na Tajvanu u posljednjih 25 godina ubio je sedam ljudi, ozlijeđeno je njih više od 700, a 77 ih je zarobljeno u tunelima i srušenim zgradama, objavile su vlasti

VIDEO

Slučajni prolaznik snimio je kamenje i zemlju kako se prevrću niz obalu otoka Guishan na obalama Tajvana. Očevidac kaže kako se to dogodilo tijekom snažnog podrhtavanja od 7,4 po Richteru. Svjedok je snimao s broda na moru, u blizini obale Yilana i rekao je da su vidjeli dim kako se uzdiže s otoka, poznatog i kao Kornjačina planina jer ima oblik kornjačine glave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Odron nakon potresa na Tajvanu 00:31

Najsnažniji potres na Tajvanu u posljednjih 25 godina ubio je sedam ljudi, ozlijeđeno je njih više od 700, a 77 ih je zarobljeno u tunelima i srušenim zgradama, objavile su vlasti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Japanska meteorološka agencija, koja je procijenila magnitudu potresa na 7,7, rekla je da je nekoliko malih valova cunamija doseglo dijelove južne prefekture Okinawa.

Filipinska seizmološka agencija izdala je upozorenje za stanovnike u obalnim područjima nekoliko pokrajina, pozivajući ih da se evakuiraju na viša područja.

Tajvan je također izdao upozorenje na cunami, ali je izvijestio da nije bilo štete od njega, a Pacifički centar za upozoravanje na cunami na Havajima kasnije je rekao da je rizik od valova prošao.

VIDEO Pogledajte trenutak razornog potresa na autocesti: Sve se zaljuljalo pod vozilima
VIDEO Pogledajte trenutak razornog potresa na autocesti:  Sve se zaljuljalo pod vozilima

Elektroprivreda Taipower rekla je da je većina struje ponovno uspostavljena, dodajući da dvije nuklearne elektrane na otoku nisu bile pogođene potresom.

Tajvanski operater brze željeznice priopćio je da nema izvješća o šteti ili ozljedama na njegovim vlakovima, ali je rekao da će vlakovi kasniti dok obavlja inspekcije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Borba sa sustavom: 'Dijete ne može u vrtić jer je tata stranac'
DRAMA OBITELJI IZ ZAGREBA

Borba sa sustavom: 'Dijete ne može u vrtić jer je tata stranac'

Marcella i Nevenko imaju troje djece. Dvoje ide u vrtić, ali treće ne može jer su mijenjali pravilnik. Marcella zbog toga ne može raditi
Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim
NOVI PROBLEMI U PREGOVORIMA

Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim

Osam manjinskih zastupnika želi s Andrejom Plenkovićem, ali micanje 3 zastupnika SDSS-a je uvjet Domovinskog pokreta. Bez podrške i ostalih pet, HDZ ne može do većine. A bez manjina gubi i dva HSLS-ova glasa...