Obavijesti

News

Komentari 220

Vidovnjaci su 2011. govorili da će nas Milanović izvući iz krize

Vidovnjaci su 2011. govorili da će nas Milanović izvući iz krize
5

Vidovnjakinja Mirela Marković 2011. gledala je u dlan Zoranu Milanoviću. Tada je rekla da je riječ o ambicioznom i realnom vođi koji zna držati konce u rukama...

VIDEO

Zvijezde, crte na dlanu i brojevi 2011. su govorile isto: Zoran Milanović je otvoren, ambiciozan, rođeni vođa, realan, požrtvovan, intuitivan, strpljiv, uporan, ali vješt provokator.

Vidovnjakinja Mirela Marković predvidjela je Ivi Josipoviću predsjedničku fotelju puno prije nego što je to bilo izvjesno. Još je 2009. rekla da Milanovića čeka premijerska funkcija, a 2011. je najavila da je on čovjek koji nas izvlači iz krize.

Vidovnjakinja Mirela Marković

 Numerologinja i astrologinja Vesna Narat rekla je da je pošten, voli pomagati drugima, ali isto tako da je ekscentričan i neshvaćen. U nastavku pročitajte što su točno krajem te izborne 2011. vidovnjaci i astrolozi govorili o premijeru Milanoviću i jesu li njihove prognoze bile točne.

 - Iduće četiri godine bit će mu vrlo naporne, ali jako će se dobro snaći. Ljudi će ga doživjeti kao genijalca. U 2014. oporba će zazivati prijevremene izbore, no neće im to proći. Izvući će Hrvatsku iz krize - rekla je tada vidovnjakinja Mirela Marković te dodala da je on tipičan vođa.

'Voli bockati i provocirati'

- Dugačak palac i njegov položaj govori da je rođeni vođa, no kažiprst pokazuje da ne voli zapovijedati. Njegov srednji prst otkriva da je stabilan i samosvjestan. Čovjek koji zna što hoće i kako do toga doći. A ostala dva da se odlično snalazi kao javna osoba te je elokventan - objasnila je Marković. Prema njezinim riječima Milanović će dosta putovati i to u prekooceanske zemlje. Dlan mu otkriva da je odličan diplomat.

Pixsell

- Zna on biti i nezgodan. Voli bockati, provocirati, a s druge strane pomagati i dijeliti - kazala je vidovnjakinja koja u budućnosti predviđa raspad Europske unije koji će započeti izlaskom Njemačke.

- Zoran Milanović će za Hrvatsku biti pravo osvježenje. Iznenadit će narod, koji će ga na kraju smatrati genijalcem - istaknula je Marković.

Milanović je rođen u znaku Škorpiona 30.listopada 1966. godine. Upravo taj znak, smatra astrologinja Vesna Narat, zaslužan je za njegovu pronicljivost, ali i izravnost u komunikaciji

Pixsell

- Istodobno je vrlo samozatajan i ne dopušta da se prodire u njegove najintimnije i najskrivenije odaje, pa vrlo uspješno krije od drugih svoje slabe točke. Ima duboku i snažnu intuiciju pa lako razlučuje istinu od laži i razdvaja zlo od dobrog. Ima odličan uvid u buduće situacije, čime samom sebi stvara stratešku prednost. - kazala je astrologinja.

Brojevi kažu - treba se paziti suradnika

Nesretan broj 22 u imenu Zoran upozorava ga da pripazi na prijatelje i suradnike jer bi ga njihova neiskrenost ili dvostruke igre mogle jako razočarati - rekla je numerologinja i astrologinja Vesna Narat. 

Pixsell

U njegovu prezimenu nalazi se nesretan broj 31 koji mu donosi osamljenost i neshvaćenost. Taj broj ujedno ističe i ekscentričnost pa njegovi stavovi i način razmišljanja mogu bit previše radikalni ili previše napredni da bi ih oni kojima je okružen mogli prihvatiti i razumjeti. No u datumu rođenja mu je sretan broj 30 koji govori da je pošten i da voli pomagati drugima.

Živjet će poput Jovanke, više od 90 godina

Zorana Milanovića čeka dugi životni vijek, no u svojim pedesetim godinama suočit će se sa velikim zdravstvenim problemima. Prebrodit će ih i doživjeti više od 90. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa