News

Komentari 20

'Vidovnjakinji' dala milijune da skine kletvu s njezine obitelji

'Vidovnjakinji' dala milijune da skine kletvu s njezine obitelji

Prevarantica je nesretnu žrtvu uvjerila kako je strašna kletva bačena na nju i njezinu obitelj. Kako bi uklonila tu kletvu sveukupno je dobila više od 10 milijuna kuna, a na kraju je priznala kako nikada nije bilo kletve.

Sherry Tina Uwanawich završila je u zatvoru zbog prevare u kojoj je zaradila 1,6 milijuna dolara. Žena koja koristi i ime Jacqueline Miller 2007. je upoznala svoju žrtvu u trgovačkom centru u Houstonu i to dok je još bila tinejdžerica. U razgovoru sa ženom saznala je kako pati od depresije jer joj je majka preminula i kako studira medicinu u Brazilu.

Uspjela ju je uvjeriti da je proročica te da zna način kako ukloniti njezinu depresiju i uzrok loše sreće.

Zadobila je njezino povjerenje te ju je uvjerila kako je strašnu kletvu na njezinu obitelj bacila vještica iz Južne Amerike.

Tijekom sedam godina 'prijateljstva' Uwanawich je tražila veliku količinu novca tvrdeći kako joj treba za kupovinu raznih kristala i svijeća kako bi meditirala uz njih i tjerala kletvu. Sveukupno, dobila je više od 10 milijuna kuna.

Žrtva je navodno slala sav novac koji je imala od studentskog kredita kao i tisuće dolara koje je naslijedila nakon što joj je umro i otac. 
Cijela prevara završila je tek 2014. godine kada joj je prevarantica priznala da nikada nije postojala nikakva kletva.

Uwanawich je priznala krivnju te je osuđena na tri godine i četiri mjeseca u zatvoru u Miamiju te mora vratiti sav novac koji je na prevaru dobila od žrtve prenosi Sky news.

Najčitaniji članci