Obavijesti

News

Komentari 153

Vilu od milijun eura za Zdravka Mamića dala je obitelj Vlahović

Vilu od milijun eura za Zdravka Mamića dala je obitelj Vlahović
4

Osim obitelji Vlahović, koja je dala milijunsku vilu, Zdravkovi prijatelji su skupili još 6,4 milijuna, kojim mu žele kupiti slobodu. 'Gazda' Dinama još neće na slobodu

VIDEO

Pet spavaćih soba, od koja svaka ima svoj toalet. Četiri garaže iz kojih se u vilu ulazi liftom. Soba za rekreaciju u podrumu. Sve to smješteno u zelenilu, a opet pet minuta hoda od glavnog trga u Samoboru.

Tako izgleda luksuzna vila vrijedna milijun eura koju je sud prihvatio kao jamčevinu za izlazak Zdravka Mamića iz pritvora. Još 6,4 milijuna kuna, koje su skupili Mamićevi prijatelji, priloženo je sudu kako bi izvršni predsjednik Dinama ispunio uvjet o davanju 14 milijuna kuna u zamjenu za slobodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vila obitelji Vlahović jamčevina za Mamića

Pokretanje videa...

24sata Video 00:10

Vila u Samoboru pripada javnosti nepoznatoj gospođi Alfonsini Vlahović . Ona i suprug Vilko su samozatajne osobe o kojima se puno ne zna ni u Samoboru. Vlahović je novac zaradio i u Njemačkoj gdje je imao restoran u Stuttgartu. Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković nije htjela komentirati ništa o vili i jamčevini općenito. Luksuzna vila od 450 kvadrata je u dvorištu većem od 1000 četvornih metara.

Željko Hladika/24sata

Uz nju se nalazi još jedna. Obje je gradio Dejan Šparavec, sin glavnog tajnika Zagrebačkog nogometnog saveza Ivice Šparavca. Ni u drugoj vili nitko ne živi, a glasi na Dubravku Šparavec. Ivica Šparavec je “Zdravkov čovjek” u hrvatskom nogometu. Vodio je jedno vrijeme Zagrebački nogometni savez, a član je i Dinamove skupštine. Bio je prozivan za nepravilnosti u malonogometnim turnirima.

Prije gotovo 10 godina zbog gradnje vila buknula je afera. Zemljište na kojem su sagrađene prenamijenjeno je u građevno iako je bilo štićeno zelenilo kroz koje je trebala proći nova cesta.

Uskok ima pravo žalbe na jamčevinu pa će Mamić još pričekati do slobode.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...