Obavijesti

News

Komentari 19

Visković: Kako će sve završiti gledat ćemo sljedećih godina

Visković: Kako će sve završiti gledat ćemo sljedećih godina
2

Kazao je da će se zasada njegov klijent najvjerojatnije braniti šutnjom, jer bi za drugačiju obranu bilo potrebno pročitati spise od tisuću stranica. Ne žele istupati nepripremljeni, kaže Ljubo Pavasović Visković

VIDEO

Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik Ivana Crnjca, kazao je da nije neuobičajeno to što nitko od uhićenih u slučaju Agrokor još nije ispitan.

- Ništa neuobičajeno. Još uvijek se poštuju svi rokovi, a moguće ispitivanje bude tek sutra - rekao je Ljubo Pavasović Visković za N1.

Sve za što se tereti njegov klijent Ivan Crnjac vezano je za nedavno revizorsko izvješće koje je iznio Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak. Pavasović Visković kaže da je riječ o vrlo općenitim optužnicama.

- To su opća mjesta već objavljivanja u medijima, sve što smo čuli od povjerenika. Vidjeli smo jedan oskudan tekst koji nije specificiran. Sutra ćemo meritorno.Tu je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje službenih i poslovnih isprava te povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. Ono što je detaljno, prave stvari ćemo vidjeti tek sutra - kazao je odvjetnik Ivana Crnjca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kazao je da će se zasada njegov klijent najvjerojatnije braniti šutnjom, jer bi za drugačiju obranu bilo potrebno pročitati spise od tisuću stranica. Ne žele istupati nepripremljeni, kaže Visković. Vjeruje da će njegov klijent u postupku dokazati nevinost.

- Kako će sve ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina - zaključio je Visković.

Nobilo: Gospođa Canjuga se nije čula s Todorićem

Teško je sada definirati obranu. Mi ćemo sada pregledati spis i posložiti obranu. Na prvu loptu, vrijeme koje je gospođa Canjuga bila članica uprave Agrokora, bilo je vrijeme od 2010-2015. godine, kada je imala dvije trudnoće i jedan porodiljni, tako da sve zajedno u tom periodu nije radila četiri godine - izjavio je za RTL Danas odvjetnik Piruške Canjuge Anto Nobilo.

- Ona ima dijete koje zahtijeva ozbiljnu njegu jer je pod kemoterapijom, to je okolnost koja joj daje posebnu težinu što se tiče određivanja pritvora. Pritvori su zapravo predstave za javnost, a to je nepotrebno za ostvarivanje ciljeva pravosudnog postupka - poručio je Nobilo.

- Ona je bila iznenađena kad sam joj rekao da je Todorić u Londonu - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.