Obavijesti

News

Komentari 1

Vlada za ravnatelja HZZO-a imenovala Luciana Vukelića

Vlada za ravnatelja HZZO-a imenovala Luciana Vukelića
1

VIDEO

 Vlada RH se Ustavnome sudu očitovala o prijedlozima za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku, a cjelovito očitovanje Vlade RH bit će objavljeno uz odluku Ustavnoga suda, navedeno je u četvrtak navečer u priopćenju sa zatvorenog dijela Vladine sjednice.

Vlada je raspravljala i o kadrovskim pitanjima.

 Razriješen je dosadašnji vršitelj dužnosti ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) Lucian Vukelić, dr. med. te je istodobno imenovan ravnateljem HZZO, temeljem javnog natječaja. 

 Pomoćnikom ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za provedbu projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije Vlada je imenovala Marka Severa. 
 Pomoćnicom ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za tržište rada i politike zapošljavanja Vlada je imenovala Ružu Hrgu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Supredsjedateljem Zajedničkoga povjerenstva za praćenje provedbe Ugovora između Vlade RH  i Vijeća ministara Republike Albanije o europskom partnerstvu, Vlada je imenovala mr.  Borisa Grigića, a članovima Matiju Oćuršćaka, Dubravku Smolić Vlaić i Alenku Hudek.

 Vlada je dala suglasnost Vijeću Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo za razrješenje direktora Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo Ante Lažete,  na osobni zahtjev.

 Povučeno je ovlaštenje državnoj službenici  Mariji Vrhovski za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade RH. Istodobno, Marija Vrhovski imenovana je na položaj ravnateljice Ureda za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade RH, temeljem javnog natječaja.

 Skupštini društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o. Vlada je predložila izbor  mr.  Sanija Ljubunčića, Zdenka Simičića i Tanje Major za članove Nadzornog odbora društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o., sukladno Odluci o uvjetima i postupku za izbor i/ili imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a najviše na vrijeme od šest mjeseci, jer im istječe mandat od šest mjeseci dana 13. ožujka 2018. .

Vlada je također Skupštini društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o. predložila imenovanje Branka Lubine članom Uprave – direktorom društva, sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupka odabira i imenovanja predsjednika i članova uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a najdulje na vrijeme od šest mjeseci, jer mu istječe mandat od šest mjeseci dana 13. ožujka 2018. godine, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...