Obavijesti

News

Komentari 136

Vlak naletio na auto: Žena (27), curica i dječak (4) preminuli, muškarac je lakše ozlijeđen

Vlak naletio na auto: Žena (27), curica i dječak (4) preminuli, muškarac je lakše ozlijeđen
2

Željeznički promet je u prekidu, a očevid je u tijeku

POGLEDAJTE VIDEO: Mjesto nesreće 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
17.31

Detalji nesreće

Priopćenjem se nakon dovršenog očevida javila i varaždinska policija i priopćila da je automobilom iz smjera Svetog Petra upravljala 27-godišnjakinja, koja je i preminula. Na prijelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svjetlosne signalizacije, tek Andrijin križ i znak STOP.

- Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica-Varaždin - priopćili su iz PU varaždinske

13.06

- Dogodila se jedna teška nesreća na cestovno-pružnom prijelazu. Došlo je do naleta putničkog vlaka na osobno vozilo. Žena, vozačica, nije se zaustavila na znak STOP. Ona je smrtno stradala. Jedno dijete u dobi od 4 godine je odmah preminulo, a drugo dijete, također 4-godišnje, u bolnici od zadobivenih ozljeda, nažalost preminulo. Suvozaču se pruža liječnička pomoć. Očevid je u tijeku. Ne mogu vam reći još kakve su ozljede suvozača, ali ne bi trebale biti opasne po život - rekao je glasnogovornik policije.

- Radi se o jednoj obitelji, poginuli su rodbinski povezani. Preminuli su jedan dječak i jedna djevojčica - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

11.40

FOTO: Mjesto nesreće u Bolfanu. Očevid je u tijeku, prenosi Epodravina.

24sata
11.37

Ravnatelj bolnice Mate Devčić izjavio je da se četverogodišnjakinju reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice, piše HRT.

Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10. 30 sati, kazao je Devčić i dodao kako je djevojčica jedina osoba koja je iz Bolfana dovezena u tu bolnicu.

10.00

Oko 9.30 u četvrtak na željezničko cestovnom prijelazu u mjestu Bolfan došlo je do naleta putničkog vlaka na relaciji Koprivnica-Varaždin na osobni automobil gdje je troje putnika smrtno stradalo.

Na mjestu događaja, preminula je 27-godišnja žena i 4-godišnje dijete. Još je dvoje putnika iz vozila bilo ozlijeđeno te su prevezeni u bolnicu u Koprivnici. Nažalost, jedno od njih, a također se radi o četverogodišnjem djetetu, je preminulo u bolnici, doznajemo od policije.

Doznajemo da je lakše ozlijeđen 28-godišnji suvozač.

Slijedi očevid.

Željeznički promet je u prekidu.

Komentari 136