Obavijesti

News

Komentari 173

Vlasnik odlučio pomoći obitelji koja je pronašla njegovog Čiku

Vlasnik odlučio pomoći obitelji koja je pronašla njegovog Čiku
5

Socijalno ugrožena obitelj Gjanić odbila je Porsche koji je Borna Jakušić nudio kao nagradu za pronalazak Čike. Vlasnik psa i njegov prijatelj sada im se žele odužiti

VIDEO

Nakon što je socijalno ugrožena obitelj Gjanić pronašla izgubljenog psa Čiku i odbila Porschea iz 1979. godine koji je njegov vlasnik Borna Jakušić ponudio kao nagradu, Borna i njegov prijatelj Antonio Jurčević odlučili su organizirati humanitarnu akciju "Za Romana od Čike". Njome žele pomoći obitelji Gjanić za koju su se uvjerili kako živi u vrlo teškim uvjetima. 

- Posebno nas je dirnulo što mali Romano Gjanić, koji je drugi razred osnove škole, nema najpotrebnije stvari zbog čega smo odlučili pokrenuti humanitarnu akciju kako bi osigurali ovoj poštenoj i dobroj obitelji osnovne uvjete za život - rekao je Antonio.

Plan im je da humanitarna akcija traje simboličnih tjedan dana (od 13. do 20. travnja) budući da se obitelj Gjanić za Čiku brinula isto toliko. Prikuplja se sve što bi jednoj obitelji moglo pomoći.

- Naš cilj nije samo novac. Obitelji će dobro doći i hrana, odjeća, obuća...oni nemaju primanja, mali Romano ima samo jedne tenisice, nema bicikl, nema računalo ni internet - rekao je Antonio napomenuvši kako se sve donacije za obitelj Gjanić mogu donijeti kod Borne i Čike, u Nartsku 6 na zagrebačkoj Volovčici, kod Kulturnog centra Peščenica. 

Sve donacije će se evidentirati i na kraju akcije, 20. travnja, bit će prevezene obitelji na Miroševac. 

Želite li pomoći i financijski broj (IBAN) tekućeg računa za pomoć je: 

HR1723600003242145233

Vlasnik računa je Nikola Đulabić, Romanov otac koji s njegovom majkom Gordanom službeno nije u braku pa je to razlog što on i sin imaju različita prezimena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 173
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.