Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlastitoj bebi prerezala grkljan pa muža upitala: Zašto plačeš?

Ukrajinka (21) počinila čedomorstvo. Svoju tri tjedna staru kćer ubila je u naletu ljubomoru jer je vjerovala da muž bebu voli više nego nju. Muž (26) je za to vrijeme bio izašao baciti smeće.

Foto: Ukrajinska policija
29 komentara

Vrativši se nazad u stan, smješten u gradu Rivne na sjeverozapadu Ukraine, zatekao je suprugu s krvavim rukama, a zatim otrčao u spavaću sobu samo da bi vidio mrtvu bebu. Žena ga je navodno pitala: 'Zašto plačeš?'

Njegova majka, Maria Momot, u nevjerici je prepričavala događaj. Rekla je da je njena snaha bila ljubomorna na bebu.

Foto: Ukrajinska policija

Policija je pronašla nož s kojim je beba ubijena, sav prekriven krvlju, u sudoperu.

Foto: Ukrajinska policija Nož s kojim je počinjeno ubojstvo.

Majka djeteta, koja je ostala nepoznata medijima, tvrdila je da ne zna zašto je to učinila. Nije se mogla sjetiti ni što je radila ranije toga dana.

Osumnjičena je krajem prošle godine bolovala od upale mozga i ta je bolest ostavila neke posljedice na njeno mentalno zdravlje, jer se kasnije bila liječila u psihijatrijskoj bolnici. Međutim, kratko nakon poroda i dva i pol tjedna prije počinjene strahote pustili su je iz bolnice zbog liječničke procjene da je zdrava.

Ukrajinka je privedena i poslana na psihijatrijsko vještačenje. U slučaju da se pokaže kako je ubojstvo počinila pri punoj svijesti, bit će optužena za ubojstvo maloljetnika s predumišljajem, za što je maksimalna moguća kazna 15 godina zatvora.

Foto: Ukrajinska policija

 

Možda vas zanima i ovo:
Message