Obavijesti

News

Komentari 0

Vodeći svjetski investicijski holding objavio javnu ponudu za preuzimanje Luke Rijeka

Vodeći svjetski investicijski holding objavio javnu ponudu za preuzimanje Luke Rijeka

CSIH je društvo koje aktivno ulaže, podučava i razvija napredne tehnologije usmjerene prema budućnosti i koje doprinose poboljšanju koristi iz ekonomske, društvene i ekološke sfere u 8 zemalja diljem svijeta

VIDEO

Central Swiss Investment Holding Ltd., vodeći svjetski investicijski holding koji razvija vrhunska rješenja i ubrzava cirkularnost i održivost u području ulaganja ponuditelj je za preuzimanje dioničkog društva Luka Rijeka za usluge u pomorskom prometu, lučke usluge, skladištenje roba i špediciju sa sjedištem u Rijeci. Ponuda od strane ulagača Zentralschweizerische Investment Holding AG (Central Swiss Investment Holding Ltd.) sa sjedištem u Švicarskoj je dana u skladu s člankom 10. stavkom 1. i stavkom 2. Zakona o preuzimanju dioničkih društava (NN 109/07, 36/09, 108/12, 90/13, 99/13, 148/13).

CSIH je društvo koje aktivno ulaže, podučava i razvija napredne tehnologije usmjerene prema budućnosti i koje doprinose poboljšanju koristi iz ekonomske, društvene i ekološke sfere u 8 zemalja diljem svijeta. Snaga tvrtke je u globalnom dosegu stručnjaka u različitim područjima s velikim iskustvom u svakoj fazi razvoja. Ključ uspjeh tvrtke leži u poslovnoj strategiji koja je fokusirana na ravnotežu između ljudi, planete i profita. Svrha CSIH društva je stjecanje, držanje, upravljanje i raspolaganje ulaganjima te pružanje svih usluga vezanih uz funkciju holdinga te pružanje savjetodavnih usluga društvima o pitanjima upravljanja i operativnim aspektima.

Društvo se sada planira fokusirati na sljedeću godinu i ulaganja u infrastrukturu, logistiku i cargo. U Hrvatskoj je partner preuzimanju Andreas Binder, investitor i poduzetnik rođen u Rijeci koji želi doprinijeti razvitku grada svojim bogatim iskustvom, bivši je suvlasnik Cargo centra Graz te bi nakon uspješne transakcije tvrtka Rhenus logistics trebala upravljati Lukom Rijeka.

Ponuditelj je novoosnovano trgovačko društvo i djelovat će u svoje ime i za svoj račun, a ne zajednički s drugim osobama izvan društva i kruga dioničara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa