Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Prvo su našli nasukani brod, a zatim i tijelo nestalog ribara...

Policija nam je potvrdila da da će obdukcijom utvrditi uzrok smrti, koja nije bila nasilna. Nestanak brodice i ribara prijavili su dva dana ranije. Navodno je isplovio iz Rapca...

Foto: čitatelj 24sata
13 komentara

Jako je volio more. Inače, bio je dragovoljac domovinskog rata, imao je samo 21 godinu kad je išao braniti Hrvatsku. Nakon toga radio je kao policajac u Rijeci, a onda je otišao u mirovinu. Volio je ribariti i ploviti, rekao nam je čitatelj koji je osobno poznavao nesretnog ribara (47) iz Rijeke.

Njegovo tijelo u utorak su na zapadnoj obali Cresa pronašli ribari koji su obavijestili policiju. Policija nam je potvrdila da da će obdukcijom utvrditi uzrok smrti, koja nije bila nasilna.

Nestanak brodice i ribara prijavili su dva dana ranije. Navodno je isplovio iz Rapca.

Tijelo je pronađeno pedesetak metara od plovila. 

- Na zahtjev Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje, a radi pronalska nestalog plovila, koje se prije dva dana (02.12.) izgubilo iz vidika nakon što je isplovilo iz Rapca prema Osoru, HGSS i policija u utorak je krenula u potragu i ophodnju. Prvo je nađena brodica nasukana na zapadnu obalu Cresa, između Unije i Suska, a nedugo nakon toga i tijelo koje se nalazilo na kopnenom dijelu obale  - doznajemo iz PU primorsko goranske.

Možda vas zanima i ovo:
Message