Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Vozilo za prtljagu zabilo se u zrakoplov CA i oštetilo motor

Avion je trebao poletjeti ujutro iz Frankfurta za Zadar, no let je otkazan jer mehaničari trebaju zamijeniti oštećeni dio. Svi putnici su zbrinuti u hotelima i bit će raspoređeni na prve raspoložive letove

Foto: čitatelj 24sata
38 komentara

Avion Airbus Croatia Airlines koji je jutros iz Frankfurta u 10.25 trebao krenuti za Zadar oštetio je djelatnik zračne luke koji se vozilom za ukrcaj i iskrcaj prtljage zabio u motor i oštetio usisnik. Druge štete nije bilo, no kvar je takav da ga nisu mogli odmah otkloniti, već će mehaničari nacionalnog prijevoznika večernjim letom otići u Frankfurt sa zamjenskim dijelom kako bi popravili kvar te se očekuje da će se avion nakon toga vratiti u redovan promet, kazao nam je glasnogovornik Croatia Airlinesa, Davor Janušić.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

- Trpimo posljedice, ali nije naša krivica - istaknuo je Janušić i dodao da su svi putnici zbrinuti u hotele u skladu s regulativama Europske unije te će ih rasporediti na prve raspoložive letove. 

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Putnici su se jutros ukrcali na avion i čekali polijetanje, no nakon sat vremena su upućeni da napuste zrakoplov nakon što su stručnjaci procijenili da ne može poletjeti. 

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Jedan od putnika nam je kazao kako su čekali sat vremena u avionu, a zatim su ih vratili na aerodrom gdje su proveli dio dana bez ikakvih informacija. Dodao je da je zrakoplov bio pun turista i da je među njima bilo djece.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message