Obavijesti

News

Komentari 41

Vrebala braću blizance i silovala ih. Jednog našli ispod madraca. Prijeti joj do 30 godina zatvora!

Vrebala braću blizance i silovala ih. Jednog našli ispod madraca. Prijeti joj do 30 godina zatvora!
6

VIRGINIA Policija je optužila Ashleigh Watts da je vrebala 15-godišnje susjede koja su dolazila kod nje pušiti marihuanu. Razvila je bolestan odnos s njima, jednog od njih našli su ispod njezina madraca

VIDEO

Dobar dan, policija, rekli su policajci 37-godišnjoj Ashleigh Watts u Chesapeakeu u Virginiji.

- Evo, samo da stavim grudnjak i pustim pse van i  dolazim - odgovorila im je Ashleigh, piše NY Post.

Ispod madraca našli dječaka u boksericama

Policajci su tražili dječaka (15) koji je pobjegao od kuće u blizini. Imali su jako dobar razlog zašto pokucati baš na ova vrata.

Prije šest mjeseci dobili su anonimnu prijavu da je Ashleigh predatorica i da je u vezi s 15-godišnjim dječakom kojeg traže, ali i da je vrebala njegovog brata blizanca kojeg je također zlostavljala.

Pustila je Ashleigh policajce u kuću. Pregledali su sve, ali dječaku nije bilo ni traga. No na katu ih je dočekalo iznenađenje. Jedan od policajaca podigao je madrac u spavaćoj sobi, a ispod je bio odbjegli dječak. Imao je samo bokserice na sebi.

Vrebala i njegovog brata

Policija ju je uhitila, a nakon istrage optužili su je za silovanje maloljetnika. Ispostavilo se da su dječaci s kojima je spavala živjeli prekoputa i igrali su se s njezinim sinom koji je iste dobi i često su dolazili kod nje doma.

Policija je ispitala i njezinog supruga koji je priznao kako je jednoga dana došao kući s posla i zatekao je ženu bez grudnjaka na kauču, a kraj nje je ležao jedan od dječaka. Kad su ga roditelji pitali što je radio kod nje, rekao im je da je išao pušiti marihuanu i da je zaspao na kauču. Kako se navodi u istrazi, dvije obitelji bile su bliske i često su se družili.

Dvije obitelji često su se družile

Roditelji silovanih dječaka rekli su policiji da su puštali djecu u dom Wattsovih jer su mislili da se igra s njihovim sinom. No iza zatvorenih vrata Ashleigh je manipulirala dječacima, jednom je rekla da će se razvesti od supruga i udati za njega.

Nakon što se saznalo za aferu, jedan od dječaka je pobjegao od kuće i policija ga je zatekla ispod madraca u domu Wattsovih. Njegov brat je priznao policiji da ga je Ashleigh redovito zvala kod sebe da puše marihuanu, a jedanput mu je dala i gaćice.

Prijeti joj i do trideset godina zatvora

Priznao je i da ga je neprikladno dodirivala, iako ju je on upozoravao da to ne radi i da mu nije ugodno.

Ashleigh prijeti i do 30 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...