Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Vrkić je bolestan već tjednima, operiran i sad se oporavlja...

Vrkić se uspješno oporavlja od kardiokirurške operacije i trenutno je na oporavku u Krapinskim toplicama. Opravak teče normalnim tijekom, javljaju iz Ured gradonačelnika

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
4 komentara

Posljednju službenu objavu o zdravstvenom stanju gradonačelnika Osijeka Ivana Vrkića gradska je uprava objavila još 14. svibnja i to na Facebook stranici Grada Osijeka.

U tom je priopćenju javnost doznala kako se Vrkić uspješno oporavlja od kardiokirurške operacije, da je doživio blaži moždani udar te ga očekuje skora rehabilitacija u jednom od centara specijaliziranih za tu svrhu. 

Od tada se Ured gradonačelnika nije oglasio o zdravstvenom stanju Ivana Vrkića. Na upit Glasa Slavonije zašto se građane Osijeka ne informira o zdravstvenom stanju Ivana Vrkića, u Uredu gradonačelnika odgovaraju kako je gradonačelnik na oporavku u Krapinskim toplicama, što je i najavljeno te kako oporavak teče dobro i kako je "ljudski i profesionalno" da se čovjeku dopusti taj oporavak. 

"Ured gradonačelnika Osijeka od zadnjeg priopćenja javnosti 14. svibnja 2019., nije obavještavao javnost o novim detaljima oporavka gradonačelnika Vrkića, budući da novih detalja u načelu nema, oporavak teče normalnim tijekom i nema nikakvih promjena koje bi bile od interesa javnosti. Naime, kako je u spomenutom priopćenju i najavljeno, gradonačelnik se oporavlja od operativnog zahvata u rehabilitacijskom centru. S obzirom na to da je oporavak individualne naravi, prerano je za procjenu datuma povratka gradonačelnika Ivana Vrkića na njegovu dužnost u Kuhačevu 9. Do tada ga sukladno zakonu mijenjaju u svim poslovima i radnim obvezama, njegovi zamjenici Boris Piližota i Žana Gamo", ističu u Uredu gradonačelnika.

Većina gradskih vijećnika, doznaje Glas Slavonije, također nema nikakve informacije o gradonačelniku, pa čak ni neki od njegovih dojučerašnjih najbližih suradnika. Ono što je evidentno jest i da u Gradu funkcionira tek hladni pogon, pa događanja i inicijativa od strane gradske vlasti u Osijeku gotovo i nema.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message