Obavijesti

News

Komentari 139

Srbi Putinu daruju štene: Ovo je Paša i imat će 60 kilograma

Srbi Putinu daruju štene: Ovo je Paša i imat će 60 kilograma
2

Tromjesečno štene su okupali i spremili za doček- Poznato je da Vladimir Putin obožava pse i da mu je već nekoliko državnika dosad poklanjalo štenad.

VIDEO

Mali šarplaninac Paša, kojeg će srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pokloniti Vladimiru Putinu, očekuje da ga u Beogradu preuzme novi gospodar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Tromjesečno štene su okupali i spremili za doček, piše Kurir

Poznato je da Putin obožava pse i da mu je već nekoliko državnika dosad poklanjalo štenad.

A ovo je Pašina putovnica kojom će otputovati za Moskvu...

Putin sletio u 13.10

Ruski predsjednički avion sletio je na beogradski aerodrom danas u 13.10. Iz njega je izašao Vladimir Putin, a dočekalo ga je srbijansko izaslanstvo na čelu s Vučićem.

Nakon protokolarnog pozdrava, dvojica predsjednika odvezla su se Putinovom automobilom Aurus Senat, koji je posebnim zrakoplovom dovezen u Srbiju, prema novom groblju gdje će Vladimir Putin položiti vijence na spomen obilježje osloboditeljima Beograda i Crvenoarmejcu. Nakon toga dolaze u Palatu Srbija, bivša zgrada Izvršnog vijeća SFRJ, gdje će otpočeti službene razgovore.

Zrakoplov Vladimira Putina od ulaska u zračni prostor Srbije iz Mađarske sve do zračne luke pratila su tri vojna MIG-a 29. Na prostoru zračne luke i oko nje su jake mjere osiguranja, na stotine policajaca uz cijelu dionicu kojom će proći Putin, na zgradama su postavljeni snajperisti, a osim policajaca Srbije o sigurnosti gosta brinu i ruski policajci.

Neviđene su mjere osiguranja, zbog kojih se nije znalo niti točno vrijeme slijetanja zrakoplova. Policija u blizini zgrade ne dozvoljava zadržavanje nikome. Beograđani, a i drugi koji su došli iz unutrašnjosti Srbije nakratko će moći vidjeti Putina na prostoru ispred Hrama Svetom Savi i to negdje u večernjim satima.  

Novinari, njih oko 800 akreditiranih za praćenje posjete Vladimira Putina, podijeljeni su u dvije skupine, jedni su oni koji imaju na svojim akreditacijama oznaku P1 i oni će moći nazočiti dočeku Putina u Palatu Srbija, dok svi ostali moraju ostati unutar zgrade i sve promatrati na monitorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa