Obavijesti

News

Komentari 20

'Imam kroničnih problema sa srcem i povišenim tlakom'

Vučić se u utorak prvi put pojavio u javnosti pošto je u petak popodne bio hospitaliziran u Vojnomedicinskoj akademiji zbog kardiovaskularnih problema

VIDEO

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je u  utorak da ima kroničnih problema sa srcem i povišenim tlakom, te da mu je pogoršano zdravstveno stanje narušeno vlastitom nepažnjom i ničime drugim. 

„Ja sam kronično bolestan. I danas sam pod terapijom. To su moji problemi, nisam netko tko je najboljeg zdravlja, ali dok god imam snage i energije borit ću se još više i to vam jamčim“, rekao je.

Vučić se u utorak prvi put pojavio u javnosti pošto je u petak popodne bio hospitaliziran u Vojnomedicinskoj akademiji zbog kardiovaskularnih problema.

"Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam kronično bolestan, plus akutni problemi. To je moja stvar i nitko nema veze s tim", rekao je na tiskovnoj konferenciji Vučić i pritom naglasio da nikoga nije okrivio za svoje zdravlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Nijedne sekunde nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja“, rekao je Vučić i rekao da nije uzimao lijekove za srce i povišeni tlak.

 „Nije bila laka ta noć“, rekao je Vučić i zahvalio “svima koji su brinuli“.

Pogoršanje zdravstvenog stanja predsjednika Srbije njegovi su suradnici i pristaše u prodržavnim medijima i tabliodima dovodili u vezu s nizom pitanja postavljenih Vučiću u petak o aferi s prodajom oružja kojom se dovodi u vezu otac ministra policije i potpredsjednika srbijanske vlade Nebojše Stefanovića, inače Vučićeva bliskog suradnika i dužnosnika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

Vučić je u utorak nazočio potpisivanju ugovora o gradnji kraka autoceste Ruma-Šabac i brze prometnice Šabac-Loznica i pritom komentirao eurointergacijski proces s Europskom unijom. 

Srbija ima spremna četiri pregovaračka poglavlja u pregovorima s EU te od Bruxellesa ovisi kakvu će političku odluku donijeti i koliko će poglavlja biti otvoreno do kraja godine, naglasio je.

„Hoće li biti otvaranja novih poglavlja ili ne - nemam pojma, to ovisi od njima (EU). Kako oni budu odlučili, tako će biti“, odgovorio je na pitanje što očekuje od plana francuskog predsjednika Emmanuela Macrona za reformu politike proširenja EU i o mogućem otvaranju novih poglavlja za Srbiju.

"Nek’ oni rade svoj posao, mi ćemo svoj“, rekao je Vučić pa zaključio da građane Srbije zanima kako napreduje domaća ekonomija „jer od toga ovisi njihov život“.

Vučić se vratio na posao: 'Mora promijeniti svoj način života'

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je danas na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem. 

Vučić je od petka do ponedjeljka bio hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) jer je, po riječima ministra zdravstva Zlatibora Lončara bio "životno ugrožen" zbog problema sa srcem.

'Bio je težak vikend, Vučić je dva dana bio na aparatima'

Lončar je danas izjavio je da Vučićevo pogoršano zdravstveno stanje posljedica nagomilanog umora i izloženosti poslu. Liječnici preporučili da promijeni način života i redovito uzima terapiju.

Ministar nije propustio reći da je Vučić ugrozio zdravlje jer radio mnogo, ne misleći na sebe, nego na Srbiju. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.