Vukovac: Većina u Mostu dići će ruku za Karamarkov opoziv | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 336

Vukovac: Većina u Mostu dići će ruku za Karamarkov opoziv

Vukovac: Većina u Mostu dići će ruku za Karamarkov opoziv
1

Ipak, njezine tvrdnje demantirao je Robert Podolnjak. On je ustvrdio da će u Mostu o opozivu Tomislava Karamarka (HDZ) odlučiti kad za to dođe vrijeme

VIDEO

Ružica Vukovac potvrdila je novinarima, da se članovi Mosta Nezavisnih lista još uvijek dogovaraju kako će glasovati u Saboru kada je u pitanju izglasavanje nepovjerenja Tomislava Karmaraka, javlja Dnevnik.hr.

- Ipak, većina naših članova bit će za izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku - rekla je Vukovac dodavši da je Mostu najvažnija zaštita nacionalnih interesa. 

Podolnjak: Nismo kolektivno odlučivali

Ipak, njezine tvrdnje demantirao je Robert Podolnjak. On je ustvrdio da će u Mostu o opozivu Tomislava Karamarka (HDZ) odlučiti kad za to dođe vrijeme.

Nismo kolektivno odlučivali. Nećemo se pojedinačno izjašnjavati. Odlučit ćemo kad bude vrijeme na Nacionalnom vijeću i Klubu zastupnika - poručio je.

Martinović: To je istrčavanje pojedinca

Juro Martinović također je ustvrdio da Most niti na jednom tijelu nije donio odluku kako će se postaviti prema prijedlogu SDP-a za opozivom Tomislava Karamarka. Sve ostalo je kaže istrčavanje pojedinaca. 

"Toliko daleko je danas govoriti hoćemo li biti za ili protiv opoziva i to nije primjereno. Trebaju se prvo utvrditi sve relevantne činjenice. Tada ćemo odlučiti iako i ta odluka može biti bojkotirana od pojedinaca", izjavio je Martinović.

Bulj i Kristić izjasnili se za opoziv

Mostov Miro Bulj još je jučer izjavio da će glasovati za Karamarkov opoziv jer je Mosr prvi pokrenuo priču oko konzultanta MOL-a. Isti stav ima i njegov stranački kolega Mario Kristić.

Ambrušec: Odlučit ćemo na vrijeme

Ljubica Ambrušec navela je kako Most još nije donio zajednički stav vezan za opoziv Tomislava Karamarka. Smatra da je njezina kolegica Ružica Vukovac iznijela osobni stav.
 
- Most će odlučiti kad bude pravo vrijeme i to po pravici - kratko je poručila.

Ines Strenja Linić, Miroslav Šimić, Ivan Lovrinović, Ivan Kovačić i Jasna Matulić nisu nam bili dostuponi za komentar. Neki od njih naveli su kako su na sastanku. 

Podsjetimo, glasovanje o povjerenju Karamarku zatražili u SDP i HSU nakon što je buknula afera vezana uz usluge koje je tvrtka Karamarkove supruge Ane pružala usluge lobistu MOL-a Josipu Petroviću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 336

VIDEO

VIDEO Požar u Zaprešiću gasili i roboti, veći dio ugašen. Građani dobili upozorenje: 'Ne izlazite!'
VATRENA STIHIJA

VIDEO Požar u Zaprešiću gasili i roboti, veći dio ugašen. Građani dobili upozorenje: 'Ne izlazite!'

Nad Zaprešićem se u srijedu navečer nadvio gusti crni dim zbog velikog požara. Planula je firma Eko-Flor Plus koja je u sastavu Cios grupe, čiji je vlasnik Petar Pripuz

FOTO Najbolji prijatelj ga ubio sjekirom, upucao, bacio u bunar i 17 dana pravio da ništa ne zna
24SATA U BOŠNJACIMA

FOTO Najbolji prijatelj ga ubio sjekirom, upucao, bacio u bunar i 17 dana pravio da ništa ne zna

Obitelj je Marija 17 dana tražila kao nestalu osobu. Za to je vrijeme njegov najbolji prijatelj i ubojica Ivan Kljajić prolazio kraj njihove kuće ni ne osvrnuvši se
Eksplodirala je zaostala mina?! Kod Obrovca poginulo dijete, dvije žene su završile u bolnici
TRAGEDIJA

Eksplodirala je zaostala mina?! Kod Obrovca poginulo dijete, dvije žene su završile u bolnici

Dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći