Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Vukšić se učlanio u HSS: 'Bit ćemo glavna oporbena stranka'

Vukšić je bio saborski zastupnik od prosinca 2011. do prosinca 2015., u Sabor je ušao kao zastupnik Hrvatskih laburista, iz te stranke izašao rujna 2014. i do kraja mandata je bio nezavisni

Zagreb: HSS predlaže zakon o ispitivanju porijekla imovine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24 komentara

Novinar i bivši saborski zastupnik Branko Vukšić u petak se učlanio u Hrvatsku seljačku stranku, koju godinama podupire, priopćeno je iz HSS-a.

Vukšić je dugogodišnji podupiratelj HSS-a te je 2009. godine uređivao i stranačko glasilo „Dom“, a od danas je i formalno postao član HSS-a. Svoj novi politički angažman obrazložio je danas i na Glavnom odboru stranke.

„Ako je HSS mogao biti progresivna stranka prije 100 godina, u vrijeme Stjepana Radića, s  politikom današnjeg vodstva može postati stožerna opozicijska stranka“, poručio je gospodin Vukšić članovima Glavnog odbora, kaže se u priopćenju.

"Za HSS da je učlanjenje gospodina Vukšića, 2. najaktivnijeg saborskog zastupnika u 7. sazivu Hrvatskog sabora te jednog od najcjenjenijih novinara u Hrvatskoj, velika čast i priznanje politici naše stranke," kaže se u priopćenju HSS-a. 

Vukšić je bio saborski zastupnik od prosinca 2011. do prosinca 2015., u Sabor je ušao kao zastupnik Hrvatskih laburista, iz te stranke izašao rujna 2014. i do kraja mandata je bio nezavisni zastupnik.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message