Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Weekend Media Festival: 'One on One' - Tedeschi i Stanković

Weekend Media Festival: 'One on One' - Tedeschi i Stanković
2

Stanković će razgovor temeljiti na rezultatima istraživanja o percepciji Tedeschija kao brenda...

VIDEO

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival ove će godine u Rovinju od 24. do 27. rujna ugostiti Emila Tedeschija, osnivača i vlasnika Atlantic Grupe. Tedeschija će na Weekendu intervjuirati Ivan Stanković, u svom poznatom „one on one“ formatu.

Nakon više od 40 godina u oglašivačkoj industriji, Stanković je stručnost u stvaranju brendova prenio na svoj jedinstveni talk show „Šta sam tebi & ko sam sebi“ gdje se poznate osobe promatra kao brend te se kroz razgovor pokušava utvrditi usklađenost između percepcije i realnosti. Stanković će razgovor s Tedeschijem zasnivati na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda. 

Tedeschi je jedan od najuspješnijih hrvatskih i regionalnih poduzetnika. Atlantic Grupa je jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Europi, s renomiranim brendovima koji su regionalni i europski lideri, te vodećeg distributera robe široke potrošnje u regiji.  

Tedeschi je dobitnik brojnih priznanja struke i medija, bio ili jest član relevantnih hrvatskih, regionalnih i međunarodnih institucija, udruženja i tijela. Sudjelovanjem u radu Nacionalnog parlamentarnog odbora za praćenje pregovora bio je aktivno uključen u proces približavanje Hrvatske EU te član Gospodarsko-socijalnog vijeća, Predsjednik HUP-a i član Savjeta za gospodarstvo Predsjednika RH. Počasni je konzul Irske u Hrvatskoj, član Trilateralne komisije, INSEAD Alumni udruženja, Vijeća dekana na Harvard Kennedy School of Governance, Programskog vijeća ZŠEM-a, Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, Savjeta Sveučilišta u Rijeci i Vijeća povjerenika Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve