Obavijesti

News

Komentari 0

Wings for Life utrka je pred vratima: Stignete se uključiti

Wings for Life utrka je  pred vratima: Stignete se uključiti
4

Iako je zadarska Wings for Life World Run rasprodana, još je moguće sudjelovati individualno uz aplikaciju ili na nekoj od organiziranih utrka uz aplikaciju

VIDEO

Deveto izdanje Wings For Life World Run utrke je pred vratima! Globalni je to i humanitarni događaj kojim se prikupljaju sredstva za pomoć istraživanjima i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Sudjelovanjem na Wings for Life World Run utrci doprinosi se ostvarivanju plemenitog cilja, jer iznos u visini 100% iznosa svih startnina odlazi izravno neprofitnoj zakladi Wings for Life čija je misija pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Utrka ima jedinstveni format s pokretnom ciljnom linijom koja se zove presretačko vozilo. Start je u isto vrijeme u cijelom svijetu – 8. svibnja u 11 sati UTC: 13 sati u Hrvatskoj, 20 sati u Tokiju i 7 ujutro u New Yorku, a zatim, 30 minuta kasnije, presretačko vozilo kreće u potjeru i za one ulovljene označava kraj utrke.

Svake godine najljepša razglednica iz Zadra otputuje u svijet, tisuće trkača koji se kreću stazom uz more, prelazeći preko vlastitih granica prema jednom cilju – pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.

Iako je zadarska Wings for Life World Run rasprodana, još je moguće sudjelovati individualno uz aplikaciju ili na nekoj od organiziranih utrka uz aplikaciju, ali se uključiti i u samu organizaciju utrke volontiranjem.

Wings for Life World Run aplikacija je ažurirana i nudi puno opcija poput treninga, audio iskustva i playliste za trčanje. U svakom slučaju, aplikacija će vas zabaviti i informirati, a vaš rezultat bit će uvršten u globalni poredak zajedno sa svim drugim sudionicima diljem svijeta.

S druge strane, volontersko iskustvo donosi uvid u organizaciju velike manifestacije dosad neviđenog formata, osobni razvoj i dovodi do sklapanja novih prijateljstava. Osim sata upisanih u volonterskoj knjižici, volonteri od sudjelovanja dobivaju zabavno i poučno životno iskustvo na najvećoj utrci u Hrvatskoj i jednoj od najljepših Wings for Life World Run utrka na svijetu.

Zadar će druge svibanjske nedjelje ponovno biti dio globalnog pokreta, a Wings for Life World Run utrka ne bi se mogla dogoditi bez nesebične pomoći volontera koji su prepoznali njezinu važnost i svake godine dolaze u sve većem broju. Za Wings for Life World Run utrku uz aplikaciju možete se prijaviti OVDJE i sudjelovati gdje god se nalazite, prijavni formular za volontiranje možete pronaći OVDJE, a podržati cilj zaklade Wings for Life tijekom cijele godine možete donacijom OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"