Obavijesti

News

Komentari 22

Za 2 mil. € prodaje se bivša vila Zorana Mamića: Ima teretanu, saunu, bazen... Zavirite unutra

Za 2 mil. € prodaje se bivša vila Zorana Mamića:   Ima teretanu, saunu, bazen... Zavirite unutra

Vila je nedavno prodana na dražbi s početnom cijenom od 1,4 milijuna eura, a "osvojio" ju je odvjetnik Zorana Mamića Mijo Golub, koji se jedini prijavio, pa se nadmetao sam sa sobom, piše Jutarnji.

VIDEO

Luksuzna kuća na zagrebačkom Markuševcu, poznata po svojem prvom vlasniku Zoranu Mamiću, koji je, kao i brat Zdravko, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, stavljena je na prodaju za dva milijuna eura i može se pronaći na Njuškalu. Oglašava ju agencija Eurovilla.

Iz agencije navode kako je obiteljska vila izgrađena 2009. godine, ima površinu od 600 metara kvadratnih te se nalazi na zemljištu od 3600 metara kvadratnih. Kuća je raspoređena u tri etaže.

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi
Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi

U podrumu se nalaze  vinoteka, vešeraj, garderoba, teretana, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj. Tu je i bazen (10 x 3,5 metara).

Prizemlje sadrži glavni ulaz, toalet, garderobu gostinjsku sobu s kupaonicom, master spavaću sobu s kupaonicom (kada i tuš) te garderobom, kuhinju s blagovaonicom, radnu sobu, prostrani dnevni boravak s kaminom te blagovaonici.

Sarajevo: Zoran Mamić u društvu odvjetnika dolazi na Sud BiH

Kat je rezerviran za boravak, dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te veliku natkrivenu terasu.

OVDJE POGLEDAJTE KAKO KUĆA IZGLEDA IZNUTRA

Bivši trener Dinama, koji je neko vrijeme bio i 'menadžer engleskog tipa' u klubu, vilu od 600 kvadrata u Markuševečkoj Dubravi oglasio je za prodaju u jesen 2020. Nekako u isto vrijeme žalio se osječkom Županijskom sudu kako mu je teško putovati na baš svako ročište u Osijek, gdje mu se sudilo za izvlačenje novca iz Dinama zajedno s bratom Zdravkom.

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi

- Imam posao, obitelj, moram prehranjivati, plaćati odvjetnike, troškove puta... - vapio je tad Mamić kako mu nije lako.

Nedugo potom doznali smo da obiteljsku vilu u podsljemenskoj zoni prodaje za 1,950.000 eura, a šest mjeseci poslije za vilu je tražio ravno 2,000.000 eura.

Zdravko i Zoran Mamić odradili trening u teretani u Međugorju

Kako piše Jutarnji list, vila je nedavno prodana na dražbi s početnom cijenom od 1,4 milijuna eura, a "osvojio" ju je odvjetnik Zorana Mamića Mijo Golub, koji se jedini prijavio, pa se nadmetao sam sa sobom. Na nekretnini je u zemljišnim knjigama tada već bilo upisano i njegovo potraživanje od 8,7 milijuna kuna, bankovno potraživanje koje je preuzeo lani.

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi

Na kući je bila i ovrha države radi naplate duga po osnovi oduzimanja stečene imovinske koristi. Sada je ta imovina u vlasništvu odvjetnika na prodaju iako vila u zemljišnim knjigama i dalje glasi na Zorana Mamića, no u tijeku je postupak upisa novog vlasnika, koji je već prodaje, dodaje JL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca