Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za lažne SMS-ove Vargi je dio uplata išao i s računa Dinama?

Idućih dana očekuje da će se izvidi ponovno obavljati u Maksimirskoj 128, kako bi se ustanovilo tko je uplaćivao novac Varge, kao i tko je uopće naložio takvo pogodovanje uhićenom falsifikatoru

Foto: Facebook
25 komentara

Dio stvari koje su pronađene u kući Franje Varge prilikom pretraga plaćene su i s računa GNK Dinamo, doznaje se iz istražiteljskih krugova, javlja Novi list. Zato se idućih dana očekuje da će se izvidi ponovno obavljati u Maksimirskoj 128, kako bi se ustanovilo tko je uplaćivao novac Varge, kao i tko je uopće naložio takvo pogodovanje uhićenom falsifikatoru.

ŠIROKE RUKE Mamić Vargi dao 500.000 kuna za kupnju i renoviranje kuće?

Varga dobio otkaz u MUP-u jer nije dolazio na posao

Kako doznaje Novi list, Varga je 2012. godine dobio otkaz u MUP-u, a razlog je: 'pet ili više dana neopravdanog nedolaženja na posao'.

Naime, nakon što je ministar postao Ranko Ostojić, Varga je jednostavno prestao dolaziti na svoje radno mjesto. Tako da se može kazati da je radio samo dok su MUP-om drmali Tomislav Karamarko i Milijan Brkić.

Varga je u MUP stigao 2009. godine, nakon što je Karamarko postao ministar, a Brkić zamjenik ravnatelja, a otišao malo nakon što su i oni otišli po sili izbornih rezultata.

AFERA SMS Curiću odbili žalbu: Vasin kum do daljnjega ostaje u pritvoru...

Curić ostaje u pritvoru

Podsjetimo, prošli tjedan uhićen je Blaž Curić pod sumnjom da je Franji Vargi, bivšem MUP-ovom informatičaru, dojavio da ga motre zbog sumnje da je krivotvorio lažnu SMS prepisku za obranu Zdravka Mamića u suđenju protiv njega i ostalih okrivljenika na Županijskom sudu u Osijeku. Curić je inače vozač ministra Tomislava Tolušića te kum i suborac Milijana Brkića. 

Njegov odvjetnik Krešimir Vilajtović u žalbi je tvrdio kako u onome za što se Curića tereti nema elemenata kaznenog djela, no vijeće osječkog suda mislilo je drugačije te Curić i nadalje ostaje u istražnom zatvoru. 

Zagreb: Milijan Brkić komentirao optužbe protiv njega NOVI DETALJI AFERE SMS Brkić pričao s Curićem isti dan kada je Vargi javio za praćenje

- Ne mogu reći da me je ta odluka iznenadila. O razlozima ne mogu komentirat jer nisam primio pisani otpravak. Ustrajem u svim navodima koje sam naveo u žalbi na rješenje o određivanju istražnog zatvora zato što su zakonski utemeljeni, a ovo što je vijeće Županijskog suda u Osijeku odbilo žalbu, može biti u tome što nismo po istom programu studirali pravni fakultet - rekao je odvjetnik Krešimir Vilajtović. 

Možda vas zanima i ovo:
Message