Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
170 komentara

Za ministricu Nadu ne postoji nada: Evo što je sve izjavila...

U trenutku kad je imenovana, priznala je kako ne zna odakle se puni proračun - unatoč tome što je visokoobrazovana. Naime, Šikić je završila Medicinski fakultet u Zagrebu...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
170 komentara

Niste me krivo shvatili, imamo previše obrazovanih, potvrdila je ministrica rada Nada Šikić svoju izjavu koja je mnoge šokirala.

Tehničkoj ministrici iz redova HDZ-a smeta što Hrvatska stimulira visoko obrazovanje u trenutku kad ono nije nositelj razvoja. Zaključila je kako tolika količina visokobrazovanih nije potrebna ni u Hrvatskoj ni igdje u svijetu.

Ovo nije prvi put da je Šikić svojim izjavama šokirala hrvatsku javnost. U trenutku kad je imenovana, priznala je kako ne zna odakle se puni proračun - unatoč tome što je visokoobrazovana. Naime, Šikić je završila Medicinski fakultet u Zagrebu, a specijalizirala je neurologiju.

- Ne znam odakle se sveukupno skuplja novac za državni budžet. Jedan dio se prikuplja iz sredstava plaća od svakog radnika, a ostali se dio financira iz proračuna. A odakle novac u proračunu, vjerojatno od svih poreza i svega ostalog što je namijenjeno za državni proračun - kazala je prije nekoliko mjeseci.

Za koji dan dodala je kako je sigurna da će do kraja mandata naučiti sve segmente svog rada.

“Briljirala” je i na temu mirovina:

- Nećemo mi sa 67 u mirovinu nego naša djeca - kazala je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message