Obavijesti

News

Komentari 95

Za operacije dao 190.000 kn: 'Želim izgledati što umjetnije'

Za operacije dao 190.000 kn:  'Želim izgledati što umjetnije'
5

22-godišnjak iz Engleske već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima, no bio je razočaran kad to nitko nije primijetio pa je otišao još nekoliko puta taj tjedan

VIDEO

James Holt (22) iz Engleske do sad je potrošio oko 188.000 kuna na plastične operacije kako bi što više sličio sestrama Kardashian i djelovao što umjetnije. 

Estetskim zahvatima postao je opsjednut vrlo rano. I već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima. No, kad nitko u školi nije primijetio njegovo 'poboljšanje' bio je toliko razočaran da se vratio još nekoliko puta taj tjedan u kliniku.

- Na kraju tjedna imao sam šest mililitara punjenja u usnicama i svi su rekli da izgleda odlično. Obožavao sam kako izgledam. Bilo je veliko i sočno i točno ono što sam htio - rekao je James kojem su se ubrzo pojavili mjehurići na usnama i tekućina je počela curiti van.

Ipak, to ga nije pokolebalo da nastavi mijenjati svoje tijelo. Inspiracija su mu sestre Kardashian. 

- Volim Kardashianke, posebno Kylie i Khloe, Kim je prošlost. Volim taj 'look' velikih stražnjica i malog struka. Od kad je Kylie počela povećavati usnice prošle godine to je postalo vrlo moderno. Moje su sad veće od njezinih - pohvalio se. 

Osim što svaka dva mjeseca ide na botox i što povećava usne, James je stavio 'filere' i u obraze, ispod očiju te uzduž čeljusti. U želji za što užim strukom Holt svakog dana nosi korzet po osam sati, no nije zadovoljan rezultatima jer mu smetaju rebra. 

- Želim da mi uklone šest rebra jer smatram da imam prevelik prsni koš. Izgledam veći nego što jesam - smatra Holt kojem je ultimativni cilj da izgleda što plastičnije. 

U kolovozu ide na operaciju nosa, a zatim slijede implantanti u bradi, ravnanje nožnih prstiju i povećanje stražnjice. 

Ovaj 22-godišnjak sve ove estetske zahvate ne plaća sam. Za to mu služe sponzori, 'sugar daddyji', kojih ima nekoliko. James tvrdi da s njima nema seksualne odnose jer je aseksualan. 

- Oni ne dobiju puno od mene. Samo me čine sretnim - rekao je Holt, piše Odditycentral

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"