Obavijesti

News

Komentari 46

Zabio se u autobus: Vozač (27) imao više od 1,5 promila u krvi

Zabio se u autobus: Vozač (27) imao više od 1,5 promila u krvi
9

Svjedoci kažu da je vozač (51) ZET-a bio smiren nakon udara, izašao je van i otišao do mladića koji je bio vidno pijan. U Ulici Štefanovec mladić (22) je pretukao i teško ozlijedio vozača ZET-a

VIDEO

Mercedesom koji se u subotu oko 22 sata zabio u ZET-ov autobus kod studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu upravljao je 27-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola. Doznaje se kako je vozač u krvi imao više od 1,5 promila alkohola.

Vozač se zbog neprilagođene brzine autom zabio u stražnji dio autobusa koji je stajao na stanici te je, kako smo netom nakon nesreće doznali od policije, lakše ozlijeđen.

Prema izjavama svjedoka vozač autobusa (51) bio je smiren, rekao je putnicima da izađu bez panike, a potom je otišao do 27-godišnjaka koji je bio vidno pijan.

Od posljedica udarca po cesti se prolio benzin, na mjesto nesreće izašla je i Hitna te je promet neko vrijeme bio blokiran.

- Ja sam bila u autobusu, udarac je bio jak, svi smo poletjeli ka naprijed. Izašli smo zatim van, a pošto je auto udario u rub, odletio je i blokirao cesti. Djevojke iza mene u busu su vrisnule, svi smo bili u šoku. Vozač busa je izišao van, rekao je da iziđemo svi bez panike, bio je smiren. Potom je otišao do vozača automobila, koji je izašao iz auta, i razgovarao s njim. Vidjelo se da mladić teže razgovara, ali ne toliko zbog šoka koliko jer je bio pijan - rekla nam je čitateljica.

Pijani mladić teško ozlijedio vozača ZET-a

Pijani muškarac (22) u subotu oko ponoći teško je ozlijedio vozača (58) ZET-a. Iz još nepoznatog razloga došao je do autobusa u zagrebačkoj ulici Štefanovec. Prvo je potrgao retrovizor te se posvađao s vozačem. Nasrnuo je na njega te ga je pretukao. Napadača su uhitili policajci te su mu izmjerili dva promila alkohola u krvi. Odveli su ga na triježnjenje dok je vozač završio u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke