News

Komentari 49

Zaboravila je novčanik: Župan kupio ministrici Anki čokoladu

Zaboravila je novčanik: Župan kupio ministrici Anki čokoladu

S obzirom da je zaboravila novčanik, varaždinski joj je župan kupio crnu čokoladu. Ministrica je istaknula da rado dolazi na Špancirfest na kojem se okuplja mnogo ljudi

Varaždinski Špancirfest posjetila je i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš koja je nakon susreta s domaćinima gradonačelnikom Goranom Habušom, županom Predragom Štromarom i njihovim suradnicima  posjetila i radionicu "Akupunktura grada" koja se održava u palači Zakmardy u Habdelićevoj ulici. 

- Vrlo sam zadovoljna da je ove godine u program festivala uvršten i projekt "Akupunktura grada"  koji želi kroz niz intervencija u zapuštenom javnom prostoru poboljšati kvalitetu urbanog života.  Vjerujem da za to postoji interes Grada Varaždina -  naglasila je ministrica Mrak-Tarataš. 

S obzirom da je zaboravila novčanik, varaždinski joj je župan Predrag Štromar kupio crnu čokoladu. Istakla je da rado dolazi na Špancirfest na kojem se okuplja mnogo ljudi i vrvi raznovrsnim događajima. 

- Vidim da je manifestacija sve bolja i sve bogatija. Važno je da je ovaj događaj prepoznat  ne samo u Hrvatskoj već i šire i treba ga dalje razvijati, posebno segment zaboravljenih zanata i tradicija - kazala je . 

Osvrnula se i na predizborni sporazum lijevo - liberalne koalicije koji bi se trebao potpisati idućeg tjedna. Istakla je da je HNS obavio pregovore s SDP-om, te da vjeruje da će sporazum biti potpisan na zadovoljstvo koalicijskih partnera, a njime bi HNS mogao dobiti 7-8 izglednih mjesta u Saboru.

Najčitaniji članci