News

Komentari 111

Zadarska policija uhitila još jednog maloljetnog nasilnika, dječaka (15) je tukao u ožujku

Zadarska policija uhitila još jednog maloljetnog nasilnika, dječaka (15) je tukao u ožujku

Trojica privedenih napadača koji su dječaka tukli ostaju u pritvoru mjesec dana, a zadarska policija privela je još jednog maloljetnika, izvijestili su u nedjelju

Zadarska policija nastavila je istraživati slučaj dječaka kojeg je grupa huligana pretukla u četvrtak navečer te su proveli istragu nad još jadnim maloljetnikom kojeg se sumnjiči za nasilničko ponašanje nad pretučenim dječakom, ali ovdje se radi o slučaju iz ožujka.

Potvrdila je to u nedjelju policijska glasnogovornica Ivan Grbin.

POGLEDAJTE VIDEO

Neslužbeno doznajemo da su u kriminalističkoj obradi slučaja premlaćivanja 15-godišnjaka došli do saznanja o postojanju još jedne snimke na kojoj maloljetnik tuče istu žrtvu šakama po tijelu i glavi, dok okupljeni navijaju i bodre ga. Snimka je navodno nastala u ožujku.

Policija je našla maloljetnog napadača i uhitila ga, a riječ je o dječaku rođenom 2006. godine. Prijavili su ga za nasilničko ponašanje, kazneno djelo za koje prijavljuju kad na žrtvi nisu ostale vidljive posljedice udaraca.  

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je predan pritvorskom nadzorniku, dok se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja - potvrđuje Grbin.

Najčitaniji članci