Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zagreb: Dok je sjedila na klupi djevojčici je prstić zapeo u rupi

Vatrogasci su prvo probali ledom i uljem, ali nije išlo. Morali su rezati. Djevojčica je s njima pričala i sve promatrala. Nije ni zaplakala, sve je hrabro podnijela

Foto: JVP Zagreb
59 komentara

Na okretište tramvaja na zagrebačkom Črnomercu u četvrtak oko 13 sati sjurila se ekipa Javne vatrogasne postrojbe Zagreba. Čekala ih je djevojčica koja je čučala kraj klupice. Nije se mogla pomaknuti jer joj se u maloj rupi zaglavio prstić.

Spremni na svakakve izazove, vatrogasci su i ovu neuobičajenu situaciju riješili glatko. Uporabom ručnog i baterijskog alata izrezali su klupu od inoksa. Oprezno i polako uspjeli su osloboditi prstić bez ozljeda.

Foto: JVP Zagreb

Djevojčica je strpljivo čekala i sve sa zanimanjem promatrala. Dok su radili, dečki su s njom razgovarali i zapričavali je kako se ne bi prestrašila.

- Prvo smo probali izvući prstić ledom i uljem, ali nije išlo. Onda smo ipak morali rezati klupu. Potrajalo je, ali preslatka djevojčica je bila izuzetno hrabra. Unatoč buci i radovima, nije paničarila niti zaplakala te je bila izuzetno dobre volje - rekli su nam iz JVP-a Zagreb     

Možda vas zanima i ovo:
Message