News

Komentari 8

Zagreb: I sutra osigurano cijepljenje na više mjesta

Zagreb: I sutra osigurano cijepljenje na više mjesta

Tijekom jučerašnjeg dana su na cjepilištima u Zagreba cijepljene 3173 osobe, od kojih 1814 prvom dozom. Na Velesajmu su cijepljene 1494 osobe, od kojih 740 prvom dozom

NZJZ "Dr. Andrija Štampar" dostavio je popis cjepilišta u Zagrebu i njihovo radno vrijeme u petak - cijepljenje je organizirano na Velesajmu, na osam punktova Domova zdravlja te na punktu HZJZ-a na Kajzerici, a cijepljenje je, uz naručivanje, osigurano i u ljekarnama.

Na punktu Zagrebački Velesajam građani se protiv covida-19 mogu cijepiti od 14,30 do 19 sati.

Na osam punktova Domova zdravlja građani se mogu cijepiti od 14 do 20 sati, a popis se može naći na poveznici.

Od 14 do 18 sati cijepljeno je organizirano na punktu HZJZ-a (Ulica Radoslava Cimermana 64a, Kajzerica), a više informacija dostupno je na poveznici.

Popis ljekarni u Zagrebu koje, uz prethodno naručivanje osiguravaju cijepljenje dostupan je na poveznici.

Kako je prije objavljeno, Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar" u četvrtak je izvijestio da je u Zagrebu, prema podacima Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), zaraza koronavirusom potvrđena kod 1624 osobe u protekla 24 sata, što je dosad najveći broj novozaraženih u jednome danu u Zagrebu.

Tijekom jučerašnjeg dana su na cjepilištima u Zagreba cijepljene 3173 osobe, od kojih 1814 prvom dozom. Na Velesajmu su cijepljene 1494 osobe, od kojih 740 prvom dozom.

Najčitaniji članci