News

Komentari 89

Zagreb: Jurio po tramvajskoj pruzi i naletio na djevojčicu; Otac: 'U bolnici je, ali dobro je'

Zagreb: Jurio po tramvajskoj pruzi i naletio na djevojčicu; Otac: 'U bolnici je, ali dobro je'

Ispred hotela Westin na Savskoj ulici u Zagrebu automobil je udario djevojčicu. Kako nam je potvrdila zagrebačka policija, lakše je ozlijeđena. Kako navodi Jutarnji list, auto je vozio po tramvajskoj pruzi

Vozač Opela naletio je na pješakinju ispred hotela Westin na Savskoj u 12.20 sati, potvrdili su nam iz zagrebačke policije.

POGLEDAJTE VIDEO: Auto udario djevojčicu

Kako prenosi Jutarnji list, vozač automobila vozio je tramvajskom prugom i udario je djevojčicu koja je zakoračila na prugu.

Kako smo doznali od oca djevojčice, ona je odvedena u bolnicu Rebro gdje je trenutno na pretragama kojima se utvrđuju ozljede te potencijalni lomovi. S njom je majka koja je nju i stariju kćer tada vodila zubaru.

- Kratko sam se čuo sa ženom koja mi je ispričala što se dogodilo, ali i dalje nisam siguran je li prelazila cestu, je li zakoračila na prugu.. Koliko znam za sada, dobro je, ali u šoku. Nadam se da će pretrage pokazati da se nije dogodilo ništa strašno - rekao nam je, vidno potresen.

Uživo iz Savske

'Čulo se kočenje pa udarac'

Očevici koji su se nalazili u kafiću prekoputa tramvajske stanice opisali su trenutaka udara. 

- Čulo se kočenje i udarac, a potom žamor ljudi koji se brzo okupio oko djevojčice te su ju sklonili s ceste. Nakon toga je došla Hitna i policija - kaže jedan očevidac. 

Iz policije su potvrdili da je djevojčica lakše ozlijeđena. 

Najčitaniji članci