News

Komentari 17

Zaklao susjedu, pa nasrnuo i na njenu prijateljicu: Sumnjao je da se bave crnom magijom...

Zaklao susjedu, pa nasrnuo i na njenu prijateljicu: Sumnjao je da se bave crnom magijom...

Muškarac(68) iz Dervente je u jutarnjim satima otišao do kuće susjede, lupao na njena vrata i zatim provalio. Dok je spavala ušao je u njenu sobu i zaklao je. Zatim je otišao kod njene prijateljice i nju napao nožem

D. T. (68) iz Gornjeg Detlaka kod Dervente (BiH) nožem je zaklao susjedu R. T. (88), a potom otišao do njene prijateljice istih inicijala (74) i nekoliko puta je ubo u vrat.

Kako neslužbeno doznajemo izjavio je da je to učinio jer je sumnjao da se njih dvije bave crnom magijom.

Susjed ga spriječio da ubije i prijateljicu

Osumnjičeni muškarac je u jutarnjim satima otišao do kuće susjede, lupao na njena vrata i zatim provalio.

- Nesretna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu. Poslije toga otišao je do njene prijateljice kilometar dalje te i nju napao nožem – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Prvu je ubio, a u namjeri da ubije i njenu prijateljicu spriječio ga je susjed izbodene žene, koji je nakon što je čuo galamu i vrisak žene pozvao policiju. Žena je zadobila lakše ozljede i zadržana je na bolničkom liječenju.

- Taj čovjek je uspio da napadača nekako zadrži do dolaska policije, koja je brzo stigla i uhitila ga. Osumnjičeni je nakon što je uhićen rekao da se susjede koje je napao bave vradžbinama – rekli su u selu dodajući kako se osumnjičeni i ranije svađao sa njima, ali ništa nije ukazivalo da će počiniti takvo što. Mada su svi znali da se ubojica liječio od depresije, ističu da je zadnje vrijeme bio psihički stabilan.

Bio je u svađi sa susjedom koju je ubio

- Ipak nismo očekivali da će se dogoditi ovako strašan zločin - pričaju mještani, koji su rekli da je njihov susjed obiteljski čovjek te da ima jednog sina.

U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su prijavu da je jedan muškarac nožem napao dvije žene, te da znaju da se osumnjičeni liječio na odjelu psihijatrije, kao i da je bio u svađi sa susjedom koju je ubio. Cijeli slučaj je u nadležnosti tužiteljstva.

Najčitaniji članci