Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Zapleli se u mreže: Našli 450 uginulih malih morskih pasa

U utorak je jedan ribar pronašao ribarsku mrežu u području Sillo de Talbert, u koju su se zapleli morski psi, kao i raže i druge ribe. Vjerojatno je riječ o zabranjenoj vrsti mreže

8 komentara

Najmanje 450 uginulih malih morskih pasa, između 80 cm i 1,50 m dužine, pronađeno je zapleteno u ribarskoj mreži na obalama Bretanje, na zapadu Francuske, doznaje se u četvrtak od uprave gradića Pleubiana.

U utorak je jedan ribar pronašao ribarsku mrežu u području Sillo de Talbert, u koju su se zapleli morski psi, kao i raže i druge ribe, precizirao je gradonačelnik Loic Mahe.

Nakon tog otkrića bez presedana uprava mjesta se obratila policiji.

Uz pomoć dragovoljaca i udruga, tehničke službe gradske uprave su izvukle tijela morskih pasa i predale ih službama nadležnim za zbrinjavanje, što je lokalnu upravu stajalo više od 3000 eura i ona će se obratiti pomorskoj policiji.

"Mreža predstavlja opasnost za plovidbu i ronjenje", istaknula je lokalna uprava koja ističe da se radi o neodgovornom činu.

U izvješću se ne navodi točno o kakvoj je mreži riječ, ali se može pretpostaviti da je riječ o upotrebi zabranjene vrste mreže.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message