Obavijesti

News

Komentari 20

Zatočio, silovao i mučio dvije tinejdžerice, rodile mu 5 djece

Zatočio, silovao i mučio dvije tinejdžerice, rodile mu 5 djece
1

Jednu od tinejdžerica i njihovu tromjesječnu bebu je ubio. Držao ih je zatočene u majčinoj kući, a mlađi brat otetih djevojaka morao je rukama čistiti njihove fekalije

VIDEO

Meksikanac Jorge Iniestra (32) oteo je i sedam godina zlostavljao dvije tinejdžerice. Jednu djevojku i tromjesečnu bebu je ubio. 

Vozač taksija bio je u vezi sa socijalnom radnicom Clarom Tapijom (44), ali ubrzo je skrenuo pozornost na njezine dvije maloljetne kćeri, piše Daily Mail. Oteo ih je iz škole, zatočio u majčinu kuću i zabranio im izlaske.

Djevojke su mu rodile ukupno petero djece. Prozore u sobi zatvorio je daskama. Uvjeti su bili stravični. Djevojke su morale obavljati nuždu u toj prostoriji, a njihov mlađi brat sve je morao čistiti rukama. Skupljao je kartonske kutije i prodavao svijeće ispred škole. Ako ne bi zaradio dovoljno novca, Iniestra bi ga pretukao remenom ili vezao golog. 

Jednu djevojku pretukao je na smrt, a njihovu bebu ugušio. Tijela su mjesec dana bila u sobi dok mu brat nije pomogao da ih ostavi uz autocestu. 

Iako je Iniestra maltretirao i Tapiju i uzimao joj novac, na kraju je skupila hrabrost i prijavila ga.

Policija je uhitila monstruma, njegovu majku, braću i sestre. Uhitili su i Tapiju jer je pazila da djevojke ne pobjegnu.  

Preživjela djevojka, sada 21-godišnjakinja, i djeca, stara pet, četiri, dvije godine te beba od tri mjeseca koju je monstrum tukao po glavi, su u bolnici. Žrtve pate od 'Stockhlomskog sindroma' i brane ponašanje otmičara jer su se poistovjetile s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca