Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Završili u istražnom zatvoru: Zapalili su dva auta u Zagrebu

Zbog nezadovoljstva poslovanjem trgovačkog društva koje je vlasništvu oštećene obitelji, sumnja se da su došli do njihovih vozila te ih polili benzinom i zapalili

4 komentara

Zbog podmetanja požara na dva automobila koji se proširio na kuću obitelji u čijem su vlasništvu zapaljena vozila, sudac istrage Županijskog suda u utorak je odredio pritvor 26-godišnjaku i 23-godišnjaku zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnja se da su krajem rujna u Zagrebu zapali dva automobila u vlasništvu direktora jednog trgovačkog društva - objavio je DORH.

Donijeli su dva plastična kanistera od pet litara u kojima je bio benzin.

Zbog nezadovoljstva poslovanjem trgovačkog društva koje je vlasništvu oštećene obitelji, sumnja se da su došli do njihovih vozila te ih polili benzinom i zapalili.

PODMETNUT POŽAR? Požar u Zagrebu: Gorjela su dva auta, bor, garažna vrata...

Uslijed zapaljenja oba su automobila u potpunosti izgorjela, a prilikom djelovanja otvorenog plamena došlo je i do nagorijevanja garažnih vrata i fasade na kući.

Oštećen je i automobil u vlasništvu treće osobe koji je bio parkiran u blizini.

Nakon ispitivanja okrivljenika, Državno je odvjetništvo podnijelo prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a Županijski sud u Zagrebu taj je prijedlog prihvatilo.

Možda vas zanima i ovo:
Message