Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zbog smrti Martine ćemo odgoditi maturalnu zabavu'

Tragedija na Pagu: Martina Škoda (19) poginula je s dvojicom prijatelja u autu. Dan poslije je htjela kupiti i odjenuti najljepšu haljinu za zabavu života

F. Brala/Pixsell
Foto: F. Brala/Pixsell
75 komentara

Povljana je u ponedjeljak, dan nakon strašne tragedije u kojoj je poginulo troje mladih mještana, u još većem šoku i tuzi. Proglašena je trodnevna žalost. Ulice su gotovo puste, a u dva mjesna kafića tek pokoji gost. Konobarica jednog povljanskoga kafića samo je kazala da su dečki u subotu popodne bili kod nje na kavi, a kad i odakle su krenuli prema Pagu, nije nam znala reći. Nitko od članova obitelji poginulih Martine Škode (19), Ante Pogorilića (21) i Marina Orlića (24) nije smogao snage razgovarati s novinarima. Čim je doznala za tragediju, iz Rijeke je u Povljanu doputovala Marinova djevojka Ana Škoda (24), apsolventica koja je s njim bila u vezi sedam godina. Planirali su uskoro zaruke i vjenčanje. Tonči Stupičić (22), koji je skrivio prometnu nesreću vozeći pijan, i dalje je u policijskoj postaji. Iako većina sumještana kaže da je dobar mladić, bilo je u Povljani i onih koji su nam rekli da je Tonči razmaženi sin jedinac.
Dario Škoda (19), koji je s težim ozljedama također preživio stravičnu nesreću, liječi se u zadarskoj bolnici i nije u životnoj opasnosti. Općina Povljana potpuno je na sebe preuzela organizaciju pokopa troje mladih sumještana u utorak poslijepodne. Prijatelji i školske kolege poginule maturantice Martine u šoku su i misle da bi maturalnu zabavu trebali odgoditi. Okupili su se ispred škole i neutješno plakali.
O Martini imaju samo riječi hvale, a u ponedjeljak je trebala otići po plavu haljinu, koju je odabrala za maturalnu zabavu.

Možda vas zanima i ovo:
Message