Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

'Zbog velike kiše i odrona smo morale ostaviti auto na cesti...'

Kao što su i prognozirali meteorolozi, olujno nevrijeme je tijekom vikenda došlo do Hrvatske i uzrokovalo brojne probleme u Slavoniji. Zbog jakog vjetra u centru Osijeka odlomila se velika grana koja je uništila automobil

Foto: čitatelj24sata
9 komentara

Išla sam s posla s prijateljicom kući, a na putu kaos. Kiša je neprestano padala te smo naišli na veliku količinu vode na cesti koji smo uspjeli proći, a onda smo naišli na odron te smo se zaustavili. Potom je iza nas nastao novi odron te smo zapeli na cesti između dva odrona - ispričala nam je u dahu Ivana iz mjesta Strmac kraj Nove Gradiške koja nam je poslala fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Kako je kazala, spasio ih je muž koji radi u Autoklubu. 

Foto: čitatelj24sata

- On je po službenoj dužnosti stigao na teren te nas je kamionom odveo kući, a auto smo morali ostaviti na cesti - rekla je Ivana te je nadodala da njene kolege koji su navečer išli doma nisu mogli zbog odrona te su se morali vratiti na posao gdje će prespavati. 

Foto: čitatelj24sata

Kao što su i prognozirali meteorolozi, olujno nevrijeme je tijekom vikenda došlo do Hrvatske i uzrokovalo brojne probleme u Slavoniji. Zbog jakog vjetra u centru Osijeka odlomila se velika grana koja je uništila parkirani automobil. Cesta je bila puna vode koja je teško otjecala pa su vozači imali problema tijekom vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sličan slučaj zabilježile su Hitne službe u Sisku gdje je nevrijeme porušilo kestene. U Požegi su vatrogasci imali više od 30 intervencija. Osim ispumpavanja vode iz podruma zvali su ih radi odštopavanja kanala koje je zatrpalo smeće i granje.

Prema podacima meteo postaje Požega, u subotu je palo 11 litara po metru četvornom, a tijekom jutra je palo 46 litara što je potopilo naselja Drškovci i Novo Selo.

Posla su tijekom vikenda imali i zagrebački vatrogasci koji su zbog nevremena gasili krov kuće koju je zapalila munja. Nasreću, ukućani su pobjegli i nije bilo ozlijeđenih.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message