Obavijesti

News

Komentari 9

'Zbog velike kiše i odrona smo morale ostaviti auto na cesti...'

'Zbog velike kiše i odrona smo morale ostaviti auto na cesti...'
4

Kao što su i prognozirali meteorolozi, olujno nevrijeme je tijekom vikenda došlo do Hrvatske i uzrokovalo brojne probleme u Slavoniji. Zbog jakog vjetra u centru Osijeka odlomila se velika grana koja je uništila automobil

VIDEO

Išla sam s posla s prijateljicom kući, a na putu kaos. Kiša je neprestano padala te smo naišli na veliku količinu vode na cesti koji smo uspjeli proći, a onda smo naišli na odron te smo se zaustavili. Potom je iza nas nastao novi odron te smo zapeli na cesti između dva odrona - ispričala nam je u dahu Ivana iz mjesta Strmac kraj Nove Gradiške koja nam je poslala fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:08

Kako je kazala, spasio ih je muž koji radi u Autoklubu. 

- On je po službenoj dužnosti stigao na teren te nas je kamionom odveo kući, a auto smo morali ostaviti na cesti - rekla je Ivana te je nadodala da njene kolege koji su navečer išli doma nisu mogli zbog odrona te su se morali vratiti na posao gdje će prespavati. 

Kao što su i prognozirali meteorolozi, olujno nevrijeme je tijekom vikenda došlo do Hrvatske i uzrokovalo brojne probleme u Slavoniji. Zbog jakog vjetra u centru Osijeka odlomila se velika grana koja je uništila parkirani automobil. Cesta je bila puna vode koja je teško otjecala pa su vozači imali problema tijekom vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

Sličan slučaj zabilježile su Hitne službe u Sisku gdje je nevrijeme porušilo kestene. U Požegi su vatrogasci imali više od 30 intervencija. Osim ispumpavanja vode iz podruma zvali su ih radi odštopavanja kanala koje je zatrpalo smeće i granje.

Prema podacima meteo postaje Požega, u subotu je palo 11 litara po metru četvornom, a tijekom jutra je palo 46 litara što je potopilo naselja Drškovci i Novo Selo.

Posla su tijekom vikenda imali i zagrebački vatrogasci koji su zbog nevremena gasili krov kuće koju je zapalila munja. Nasreću, ukućani su pobjegli i nije bilo ozlijeđenih.

Pokretanje videa...

01:44
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...