News

Komentari 17

Zdravstveno stanje ozlijeđenih je stabilno. Vozaču ide kaznena prijava, danas će ga saslušati

Zdravstveno stanje ozlijeđenih je stabilno. Vozaču ide kaznena prijava, danas će ga saslušati

Od svih koji su povrijeđeni u našoj bolnici osam ih je s teškim ozljedama, s tim da imamo dva pacijenta koji su životno ugroženi, no, za sada je njihovo stanje stabilno, kažu iz bolnice...

Zdravstveno stanje svih povrijeđenih iz prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju na A3 kod Slavonskog Broda je nepromijenjeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Zaprimili smo 45 povrijeđenih u Slavonskom Brodu, i dvoje u Novog Gradiški, s tim da je jedan povrijeđeni putnik iz Nove Gradiške prebačen u Zagreb. Od svih koji su povrijeđeni u našoj bolnici osam ih je s teškim ozljedama, s tim da imamo dva pacijenta koji su životno ugroženi, no, za sada je njihovo stanje stabilno. Tijekom jučerašnjeg dana liječnici su obavili sedam operacija. Očekujemo da ćemo tijekom dana jedan broj, onih s lakšim ozljedama, otpustiti iz bolnice i u dogovoru sa županijom dogovoriti ćemo njihov smještaj dok ne budu nastavili svoje putovanje – rekao je Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu.

Vozač autobusa s Kosova kojeg se sumnjiči da je skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginulo 10 ljudi danas će biti predan pritvorskom nadzorniku PU Brodsko posavske, a u poslijepodnevnim satima u kaznenu prijavu biti će izveden pred zamjenika državnog odvjetnika Županijskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu, koji će nakon što sasluša vozača donijeti prijedlog sucu Županijskog suda u Slavonskom Brodu dali ga uputiti u pritvorsku jedinicu u Požegu li pustiti da se brani sa slobode.