Obavijesti

News

Želite se testirati na koronu? Ovo je adresa koju morate znati

Želite se testirati na koronu? Ovo je adresa koju morate znati

U Test Galleriji možete napraviti brzi antigenski test, čiji rezultat čekate samo 15 minuta, te PSC test, koji je gotov za samo četiri sata. Klijenti kod brzog antigenskog testa mogu birati hoće li im uzeti uzorak ili nosa ili iz usta (slina)

VIDEO

Život nam se u zadnje dvije godine itekako promijenio. Svi smo se već bili naviknuli da u prodavaonice ne uzlazimo bez maske, da se testiramo na koronu kad primijetimo prve simptome viroze ili temperature, da uvijek pri ruci imamo dezinficijens... Kako je korona popustila, popustile su i mjere. No korona nije nestala i potrebe za testiranjima i dalje su velike, iako je zbog manjeg broja oboljelih punktova za testiranje sve manje. Idete li na put, važan poslovni sastanak sa stranim klijentima, prehlađeni ste i želite biti sigurni što vam je, ili jednostavno imate potrebu testirati se, tad je Test Galleria adresa koju morate zapamtiti. 

Coronavirus,Testing,Procedure.,Doctor,Making,Nasal,Pcr,Test,For,Millennial


Među prvima su na našem tržištu uveli testiranje, a kako vole reći - uvijek dostupni ostali su među zadnjima. Tako će ostati do daljnjega jer još nitko ne može točno predvidjeti što nam donosi jesen te kako će se situacija s koronom razvijati u svijetu, pa tako ni u Hrvatskoj. 
U Test Galleriji možete napraviti brzi antigenski test, čiji rezultat čekate samo 15 minuta, te PSC test, koji je gotov za samo četiri sata. Još ima jedna pogodnost - klijenti kod brzog antigenskog testa mogu birati hoće li im uzeti uzorak iz nosa ili iz usta (slina). Osim toga, dolazak do Test Gallerije vrlo je jednostavan - nalazi se u samom centru Zagreba - na Europskom trgu - u Vlaškoj ulici 17. No ako klijent želi, ekipa Test Gallerije dolazi i na njegovu adresu, što mu sigurno olakšava cijelu proceduru, posebno ako je riječ o testiranju velikog broja ljudi, bilo da je riječ o zabavama ili poslovnim konferencijama.  

Positive,Test,Result,By,Using,Rapid,Test,Device,For,Covid-19


- Kod nas se testovi mogu i kupiti, a prodajemo i aplikaciju Covid test. Osim toga, izdajemo digitalne Covid potvrde - kažu nam u Test Galleriji. Važno, im je, napominju, da klijenti dobiju vrhunsku uslugu i brze rezultate - bilo da je riječ o individualnom dolasku ili nekom eventu. Na internetskoj stranici Test Galleria možete ispuniti obrazac i najaviti svoj dolazak. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nova izborna anketa otkrila: HDZ će teško do većine od 76 ruku, a Rijeke pravde još teže
JOŠ TRI DANA DO IZBORA

Nova izborna anketa otkrila: HDZ će teško do većine od 76 ruku, a Rijeke pravde još teže

U istraživanje nije uključena dijaspora koja nosi tri mandata, ali ni mandati osam zastupnika nacionalnih manjina

EKSKLUZIVNO Sulude scene kod Senja: 'Vozi Renault i diže pušku na sve koji ga žele pretjecati!'
TRAŽI GA POLICIJA

EKSKLUZIVNO Sulude scene kod Senja: 'Vozi Renault i diže pušku na sve koji ga žele pretjecati!'

Pretpostavljamo kako nije želio da ga itko pretekne, ne znamo što mu je bilo u glavi. Ubrzo nakon poziva kraj nas je projurila policija s upaljenom rotacijom u smjeru Senja, rekla je čitateljica za 24sata
Divljao po Novom Zagrebu, razbio četiri auta i umalo probio ogradu parka punog djece
'SUMRAK UMA'

Divljao po Novom Zagrebu, razbio četiri auta i umalo probio ogradu parka punog djece

Muškarac (51) prenoćio je u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uvečer obijesno vozio Novi Zagrebom. Penjao se na rubnjake, udarao aute, vozio krivim smjerom te se zabio u ogradu parka punog djece