Obavijesti

News

Želite se testirati na koronu? Ovo je adresa koju morate znati

Želite se testirati na koronu? Ovo je adresa koju morate znati

U Test Galleriji možete napraviti brzi antigenski test, čiji rezultat čekate samo 15 minuta, te PSC test, koji je gotov za samo četiri sata. Klijenti kod brzog antigenskog testa mogu birati hoće li im uzeti uzorak ili nosa ili iz usta (slina)

VIDEO

Život nam se u zadnje dvije godine itekako promijenio. Svi smo se već bili naviknuli da u prodavaonice ne uzlazimo bez maske, da se testiramo na koronu kad primijetimo prve simptome viroze ili temperature, da uvijek pri ruci imamo dezinficijens... Kako je korona popustila, popustile su i mjere. No korona nije nestala i potrebe za testiranjima i dalje su velike, iako je zbog manjeg broja oboljelih punktova za testiranje sve manje. Idete li na put, važan poslovni sastanak sa stranim klijentima, prehlađeni ste i želite biti sigurni što vam je, ili jednostavno imate potrebu testirati se, tad je Test Galleria adresa koju morate zapamtiti. 

Coronavirus,Testing,Procedure.,Doctor,Making,Nasal,Pcr,Test,For,Millennial


Među prvima su na našem tržištu uveli testiranje, a kako vole reći - uvijek dostupni ostali su među zadnjima. Tako će ostati do daljnjega jer još nitko ne može točno predvidjeti što nam donosi jesen te kako će se situacija s koronom razvijati u svijetu, pa tako ni u Hrvatskoj. 
U Test Galleriji možete napraviti brzi antigenski test, čiji rezultat čekate samo 15 minuta, te PSC test, koji je gotov za samo četiri sata. Još ima jedna pogodnost - klijenti kod brzog antigenskog testa mogu birati hoće li im uzeti uzorak iz nosa ili iz usta (slina). Osim toga, dolazak do Test Gallerije vrlo je jednostavan - nalazi se u samom centru Zagreba - na Europskom trgu - u Vlaškoj ulici 17. No ako klijent želi, ekipa Test Gallerije dolazi i na njegovu adresu, što mu sigurno olakšava cijelu proceduru, posebno ako je riječ o testiranju velikog broja ljudi, bilo da je riječ o zabavama ili poslovnim konferencijama.  

Positive,Test,Result,By,Using,Rapid,Test,Device,For,Covid-19


- Kod nas se testovi mogu i kupiti, a prodajemo i aplikaciju Covid test. Osim toga, izdajemo digitalne Covid potvrde - kažu nam u Test Galleriji. Važno, im je, napominju, da klijenti dobiju vrhunsku uslugu i brze rezultate - bilo da je riječ o individualnom dolasku ili nekom eventu. Na internetskoj stranici Test Galleria možete ispuniti obrazac i najaviti svoj dolazak. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je