Obavijesti

News

Komentari 56

Žena se skrivala od zlostavljača na krovu kuće: Kad su u pomoć stigla tri policajca, sve ih je ubio

Žena se skrivala od zlostavljača na krovu kuće: Kad su u pomoć stigla tri policajca, sve ih je ubio

Žena se od muškarca (48) skrivala na krovu kuće. Kad su stigli policajci, muškarac je zapalio kuću te ranio jednog policajca, a tri ubio. Policajac koji je preživio ima ozlijedu noge te se trenutno nalazi u bolnici...

 

 Muškarac osumnjičen za ubojstvo trojice francuskih policajaca tijekom intervencije zbog obiteljskog nasilja u srijedu pronađen je mrtav.

 

Trojica policajaca ubijena su u prefekturi Puy-de-Dome u središnjoj Francuskoj prilikom intervencije zbog obiteljskog nasilja, a jedan je ozlijeđen, priopćilo je francusko ministarstvo unutarnjih iposlova.

Muškarac osumnjičen za ubojstvo pronađen je mrtav, napisao je na Twitteru ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin ne navodeći detalje.

Po riječima gradonačelnika obližnjeg francuskog grada Saint-Justa, Francoisa Chautarda, policajci su došli zbog prijave obiteljskog nasilja u selu u središnjoj Francuskoj, oko 180 kilometara zapadno od grada Lyona.

Trojicu policijskih časnika je ubio, a četvrtog ozlijedio 48-godišnji muškarac dok su pokušavali spasiti ženu. Ubijeni policajci imali su 21, 37 i 45 godina, objavilo je u srijedu ministarstvo unutarnjih poslova.

Policija je došla do kuće nakon ponoći i na nju je otvorena vatra. Naoružani muškarac prvo je ubio jednog policajca i ranio drugog a zatim je zapalio kuću.

Nakon toga je zapucao na drugu dvojicu policajaca i ubio ih, navodi ured tužitelja u Clermont-Ferrandu.

Osumnjičeni je u prošlosti privlačio pozornost zbog spora oko skrbništva nad djetetom, dodaje ured.

Dužnosnici su rekli da je žena, žrtva obiteljskog nasilja koja je pobjegla na krov kuće, spašena.

Ozlijeđeni policajac prebačen je u bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

Ministar Darmanin odao je počast ubijenim policajcima.

"Nacija se klanja njihovoj hrabrosti i predanosti", napisao je on na Twitteru.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron također je izrazio solidarnost s policijom."Oni su naši heroji", objavio je na Twitteru.